2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم خیلی دوست داشتم سخت بودن اول که میری فکر میکنی هیچی نمیفهمی اما بعد یکی دوبار الگو کشیدن دستت راه میافته 

هرکاری سختی خودش رو داره  البته

من به روش مولر یاد گرفتم از تنخورش راضیم 

مربی خیلی توی روند یادگیری تاثیر داره وباید خیلی بدوزی تا دستت راه بیافته معمولا دوره نازک ۹ ماه طول میکشه با ۳ جلسه یک ساعت ونیم  در هفته

ولی اول دوسه تا دامن میدوزی بعد میای بالاتنه بعد تقریبا دوماه میتونی مانتو یا پیراهن ساده بدوزی 

من رفتم خیلی دوست داشتم سخت بودن اول که میری فکر میکنی هیچی نمیفهمی اما بعد یکی دوبار الگو کشیدن دست ...

چقدر خوب که اینارو گفتین چون چندسالی هست بخاطر حرف بقیه نمیرم یاد بگیرم

چقدر خوب که اینارو گفتین چون چندسالی هست بخاطر حرف بقیه نمیرم یاد بگیرم

اگه علاقه داری برو دنبالش با اینکه تقریبا یادگیریش پر هزینه است اما وقتی لباسی که کار خودت هست رو میپوشی خیلی حس خوبی داره

مثلا ماهانه چقدر هزینش میشه؟ 

هزینه کل نازک دوز فکر کنم الن دو و نیم میلیون باشه که به صورت ماهانه قسطی میگیرن 

ولی هزینه خرید نخ وکاغذ الگو وکلا ابزار خیاطی روزانه در حال زیاد شدنه بخصوص پارچه 

چرخ های خیاطی هم که گرون هستن ولی برات چند سال کار میکنن 

من سال ۹۸ بود اگه اشتباه نکنم ماهانه پونصد هزینه میکردم با قسط کلاس که اون موقع ۱۰۰ هزار بود ماهانه  وفقط یه لباس می‌دوختم یعنی کمترین حالت دوخت برای مبتدی ولی میتونی برای بعضی از مدل ها که دوست نداری بپوشی میتونی از ارزون ترین پارچه استفاده کنی تا فقط یادگیری صورت بگیره اما بدوز تا سریع راه بیافتی

هزینه کل نازک دوز فکر کنم الن دو و نیم میلیون باشه که به صورت ماهانه قسطی میگیرن  ولی هزینه خر ...

چرخ خیاطی دارم ولی مثلا میشه دامن هارو با همین پارچه تیکه های چادری که تو خونه هست دوخت چون واقعا اهل دامن پوشیدن نیستم 

حالا تا قسمت بالا تنه که باز مانتو و این چیزا رو میشه بهتر خرید و پوشید

هزینه کل نازک دوز فکر کنم الن دو و نیم میلیون باشه که به صورت ماهانه قسطی میگیرن  ولی هزینه خر ...

و اینکه باید حتما کاغذ الگو باشه ؟ ما خونمون روزنامه باطله خیلی هست