2777
2789

واسش خرج نمیکنه 

پنج شش سال ی بار مانتو میگیره عید به عید مامانم کلا دو سه تا مانتو داره 

اصلا تیشرت و شلوار و اینام ک هیچی 🤧☹️🥺

امروز رفتیم بیرون خواستم از لوازم آرایشی بهداشتی ی چیزی بگیرم مامانم گفت فلان چیز رو منم لازم دارم بابام به من گفت تو برو بخر نمی خوام الان واسه مامانت بگیرم بعدا میگرم و اخم و تخم و فلان 🥺🥺🥺🥺 

منم ناراحت شدم خودمم نگرفتم چیزی 

البته واسه مامانم عادی شده و ی حالت مظلوم و تو سری خور گرفته و خودش الان ناراحت نیست 

ولی از این وضعیت خودم جدی گریم گرفتهههه😭😭😭😭😭

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه جای مامانت بودم 

از جوانی میرفتم سرکار 

تا دستم تو جیب خودم باشع و برای یه جوراب دستمو جلوی مرد دراز نکنم 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
من ک پولی یا در آمدی ندارم عزیزم ...

یعنی برای شما میخره ولی برای مامانت نه؟؟

ببین از اول باید مامانت جوری برخورد میکرد ک اینجوری نشه ولی الان فقط باید خرج کنه یعنی هی بخره بابات مجبور شه که بده

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
من اگه جای مامانت بودم  از جوانی میرفتم سرکار  تا دستم تو جیب خودم باشع و برای یه جوراب ...

مرد وظیفشه برای زنش خرج کنه اصلا دلش نخواسته بره سرکار شرعا عرفا قانونا مرد وظیفشه برای زنش خرج کنه

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من اگه جای مامانت بودم  از جوانی میرفتم سرکار  تا دستم تو جیب خودم باشع و برای به جوراب ...

حرفت درسته که زن باید درآمد داشته باشه ولی خوب اینم بده که بگیم شوهر هیچ حرجی برای زنش نکه

پدر ایشون متاسفانه مشکل خساست داره

خیلی بد و سخته با اینطور آدما سر کرون

یا باید جدا بشی ازشون یا تحمل کنی