2777
2789
عنوان

تا به حال از کسی خوشتون اومده شدید اگر اره

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 50 پست
خب اون بخاطر یه سری شرایط نمیتونست با من باشه در واقع منو نمیخواست  منم خیلی عذاب کشیدم شش سال ...

متاسفم عزیزم ایشالله خوشبختی هر روز به زندگیت بیاد منم همش نگرانم ایشون رو مثل همه آدم هایی که قبلا از دست دادم از دست بدم ایشون خیلی خوبه خانوادشون رو میشناسم دلم میخواد عاشقم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بهش بگو ازش حس خوبی میگیری

اصلا نمیتونم نگرانم تازه از حسم خانوادم چیزی نفهمن میخوام اول مطمعن بشم ببینم ایشون از من خوشش میاد اصن اگر یک پسر خوشش بیاد چیکار میکنه

اره ولی دیدم حواسش نیس بهم قطع ارتباط کردم کلا😂😛

عه چه بد ولی بدبختی من اینکه حس میکنم ایشون هن بی میل نیست شدت با من به تازگی مهربون و شده و شوخی میکنه و صمیمی حرف میزنه اما از اون طرف خودم دلم گیر کرده و دوست دارم مطمعن بشم به نظرت چجوری بفهمم یا جذبش کنم

یه  نفرو  خیییلی  دوست دارم  دو سال ِِ

ولی 

از حسش  بی خبرم 

روزای  من  به  انتظارش  دارن  میگذرن  

فقط  خدا  می دونه   ته  این  انتظار محمد    سهم  دل  من  بشه  یا  یکی  دیگه  ...لطفا  یه  صلوات  برای رسیدنم بهش بفرستین ❤️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
یه  نفرو  خیییلی  دوست دارم  دو سال ِِ ولی  از حسش  بی خبرم  ر ...

ایدالله عزیزم منم دوست دارم بفهمم طرفم بهم حسی دار و اگر داره چجوری بیشتر جذبش کنم و نگرانم از دستش بدم

ایدالله عزیزم منم دوست دارم بفهمم طرفم بهم حسی دار و اگر داره چجوری بیشتر جذبش کنم و نگرانم از دستش ...

درکت  میکنم   انگار  این  جمله  ای  که نوشتی  حرف  دل  منه  دوسالِ  درگیر  این  حرفیم  که  نوشتی

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️