چیکار کردین و تجربیات خنده دار و جدی تون رو بهم بگید از یه آقا پسری خوشم میاد و حس میکنم اونم همینطوره اما نمیخوام از دستش بدم و میخوام اگر ممکنه زود تر یکاری کنم که جذبم بشه
ما یه جورایی زیاد همو میبینم به واسطه کارشون و اینکه بعضی وقتا باهم میریم بیرون تو جمع البته ایشون اوایل بشدت خشک بودن در حد سلام هم نبودن ولی آخرین بار که رفتیم بیرون بشدت شوخی کردن و با من مهربون بودن و کلی صحبت کردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودمم همینم نمیخوام ایشون رو دیگه از دست بدم مخصوصا که خیلی خوشحالم از وقتی باهاشون یکم صمیمی تر ...
چند سالته؟
من که میگم بسپر به خدا
اون پسر اگه بخوادت خودش پاپیش میذاره
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
خودت باش وقتی میبینیش خودت و راحت بگیر ولی وقارت رو هم حفظ کن
من خودم با همه مهربونم و آدم یخی نیستم آخرین بار که رفتیم بیرون تا به حال انقدر نخندیده بودم انقدر آرامش نداشتم اون خیلی باهام خوب بود و من دوست دارم زود تر یکاری کنم تا نرفته