چیکار کردین و تجربیات خنده دار و جدی تون رو بهم بگید از یه آقا پسری خوشم میاد و حس میکنم اونم همینطوره اما نمیخوام از دستش بدم و میخوام اگر ممکنه زود تر یکاری کنم که جذبم بشه
خداااا شاهده رو هر کی کراش زدم فرداش یا ازدواج کرده یا رفته تو رابطه
قدمم خیره🙄🙄🙄🙄🙄
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم بود اوایل بخاطر خانواده ها همو میدیدم و کن کم زیاد شد منم حس میکردم طرفم حسی داره تا اینکه یه مشکلی پیش اومد و ایشون به جای اینکه به پدرم تماس بگیرن با من تماس گرفتن و دیگه الان ما ازدواج کردیم
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بله هیچ کاری نکردم خداااا شاهده رو هر کی کراش زدم فرداش یا ازدواج کرده یا رفته تو رابطه قدمم خیره ...
😂😂
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋