2777
2789
عزیزم انشاالله موفقیت هاشو ببینی.

فدات 🌹😘❤️

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ام ارای باید میدادی بچه منم سزخرین شد اما نارس بدنیا اومد متاسفانهcp شد برو کاردرماتی جتما ح ...

میشه توضیح بدین جطوری بود بچه ات ؟دختر من ۳۷هفته دتیا اومد مشکل تنفسی داشت 

عزیزم ام ارای باید میدادی بچه منم سزخرین شد اما نارس بدنیا اومد متاسفانهcp شد برو کاردرماتی جتما ح ...

علایم‌اولیه بچه تون چی بود ؟ببخشین می پرسم کمکم کنید دخترم ۳ماه و ۲۰روزه ۳۷هفته به خاطر تارسایی جفت و پیچ خوردن بند ناف سزارین دنیا اومد ۲۴ساعت تو دستگاه اکسیژن موند خواهش میکنم الان بدتش شله رو پا نگهش  میداریم رو کمرلق می زنه دراز کش به پشت بلندش می کنیم گردنش شله و سرش عقب می افته  رفتارش عادی و خوبه خنده و نگاه و ...طبیعیه 

علایم‌اولیه بچه تون چی بود ؟ببخشین می پرسم کمکم کنید دخترم ۳ماه و ۲۰روزه ۳۷هفته به خاطر تارسایی جفت ...

عزیزم بچه شما که نارس نبوده دختر من بر اثر نشتی کیسه اب تو هفته۲۹

بستری شدم ۳۱زایمان کردم اونم کیسه خالی 

دختر من ۳ماهه که بود مثل ی بچه تازه بدنیا اومده بود 

دخترتو حتما بزار رو شکم تا خودش بکش بالا بهش یاد بده 

نزار دراز کش بمونه از الان نشستن ایستادن باهاش کار کن 

نگران نباش چیزیش نیست 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم بچه شما که نارس نبوده دختر من بر اثر نشتی کیسه اب تو هفته۲۹ بستری شدم ۳۱زایمان کردم اونم کیسه ...

خدا از دهنت بشنوه خدا دختر تو شفا بده یعنی طبیعیه الان رو پا نگه می دارم از کمر لق می زنه و پاهاش تا میشه و گرنه رو شکم عادیه 

خدا از دهنت بشنوه خدا دختر تو شفا بده یعنی طبیعیه الان رو پا نگه می دارم از کمر لق می زنه و پاهاش تا ...

پس نگرن نباش 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
ممنون عزیزم دکترش که خیلی ناراحتم کرد توکل کردم به خدا 

جعزیزم میشه برا ارزیابی پیش ی کاردرمان ببری؟

اون بهتر نظر میده 

جعزیزم میشه برا ارزیابی پیش ی کاردرمان ببری؟ اون بهتر نظر میده 

دسترسی ندارم ۴ماه تموم کنه بهتر نشه زبونم لال می برم اما امروز دستاشو باز کرد و پستونک خودشو می گیره سعی هم میکنه غلت بزنه اما بازم گردنش شله 

گردن بچه ام تایک ماهگی واسه خودش بود

عزیزم جدی میگی؟بعدش خوب شد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سلام خانوم گل من تجربه تاخیر پسرم داشتم شاید الان دیره از تاپیک که زدید ولی منم پسرم یه خورده دیر گردن گرفت و به موقع رو شکم افتاد ولی خیلی دیر نشست و راه افتاد پسرم تا یکسال ویکماهگی سینه خیز رفت و بعد از اون چهار دست و پا از یک‌سالگی بلند میشد دست به دیوار می‌رفت ولی تا دوسال و دوماهگی از دیوار جدا شد و دو قدم رفت من تا مدتها گیر بودم کار درمانی نبردم بزرگترین اشتباهم بود بچم پاهاش و مخصوصا زانوهایش جون نداشت زیاد وزانوهاش غرغر میکرد سرپا که بود بعدها هر چه دکتر بردم گفتن مشکل جدی نداره واخرین دکتری که تو چهار سالگی بردم گفت پاهاش یه خورده ضربدری هست و بقیه دکتر ها نفهمیده بودن وگفت تا هفت سالگی خود به خود خوب میشه و همینطور بود ولی توروخدا اگر از لحاظ مالی خوب نیستی بیمه تکمیلی بگیر بچتو ببر کاردرمان که زود خوب بشه مثل من چند سال عذاب نکشی با هر بار زمین خوردن بچت من پیش دکتر طب اسلامی هم بردم که خیلی کارساز بود واقعا وخیلی کمک کرد سویق جو وسنجد خیلی به تقویت پاهای پسرم کمک کرد اگر سوال دیگه ای داری بپرس حتما جواب میدم  من خودم این استرس ها رو کشیدم خوشحال میشم بتونم راهنماییت کنم انشالله که پسرت زود زود عالی عالی بشه البته من پسرم به دنیا اومد چهار کیلو بود و زمان زایمان هم مشکلی براش پیش نیومد وخیر ندیده های اطرافیانم نظر زدن به پاهاش بس گفتن چه قدش بلند وتپلی هست وچه قد بلنده حتی از داخل بیمارستان پرستارها وکارکنان همه میگفتن

سلام خانوم گل من تجربه تاخیر پسرم داشتم شاید الان دیره از تاپیک که زدید ولی منم پسرم یه خورده دیر گر ...

عزیزم ممنون از راهنماییت .پسر من تمام آزمایشات و mriسالمه . البته آز ژنتیک ندادیم. پسرم تشنج داره که دکترا دیر تشخیص دادن چون اصلا مشخص نبود همون جلوی پیشرفت بچه رو گرفته تازه دارو براش تجویز شده .یه مدت کاردرمانی میبردم اما تاثیر نداشت چون تشنج تا کنترل نشه بچه پیشرفت نمیکنه .تشنجش هم به این صورته که ساکت و بیخواب میشه کاملا هم هوشیاری داره بخاطر همین تا الان هزارتا دکتر بردم میگفتن تشنج نیست تازه تشخیص دادن

نزدیک ۷ماهشه.کامل گردن نگرفته و با دستهاش هم چیزیو نمیگیره یا بازی نمیکنه. دکتر مغزواعصاب هم بردم فق ...

سلام خوب هستین الان بچتون خوب شده چون دختر منم الا تو پایان ۶ ماهگیه تازه تازه کمی گردم میگره دوستشو میبره سمت وسایل بتونه میگیره نتونه هم ول میکنه!میبرمش فزیوتراپی