2777
2789

بچه ها من حدود ۵/۶ ماه قبل بهش دو بار پول قرض دادم 

یک ماه سرکار میره حقوقشم گرفت بهش گفتم فلانی جان من باید دارو بگیرم اگه میشه لطف کن اون ۶۰۰ تومنو برام بزن 

گفت ندارم فلان 

بعد فرداش دیدم کلی خرید کرده به حای یددنه  ۳ تا برای موهاش نرم کننده کراتین گرفته 

خدایی زشت نیست بنظرتون ادم از یکی پول قرض بگیره اول قرضشو نده ولی پول داره کلی کیف کفش لباس بگیره از اون روز تا حالا بهش گقتم نیاز دارم بده نه زنگ میزنه نه پیام هر وقت گیر بود کمک میخواست کمکش کردم این شد خوبی من

قاضی اصلی خداست💚

همش استوری میذاره روغن ارگان برای موم نمیدونم شامپو فلان مدل نمیدونم کراتین مو به جای یکی ۳ تا 

هی لباس جدید هی کفش جدید استوری میذاره 

خب زشته ادم پول مردمو اول باید بده ۶ ماهم هست هیچ یاد نمیاره 

قاضی اصلی خداست💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعصابم بهم ریخت چرا

اصلن خیلی رو داره به خدا 

از اون روزی گه بهش گفتم فلانی جان من باید دارو بگیرم الان که سر کار هم که میری بی زحمت بهم بده دستم تنگ 

که نه من ندارم موجودی یه کارتشو فرستاد بعد فرداش استوری گذاشت ۳ تا روغن ۳ تاشامپو فلان برند خرید کیف کفش خب ۶ ماهه قرض گرفتی قرضتو اول بده

قاضی اصلی خداست💚

چجوری میتونن واقعا؟ اعتقادی به حق الناس ندارن 😕

همون به خدا 

جالبش اینه از اون روز بهش گفتم نه زنگ میزنه نه پیام میده قبلا هر دقیقه پیام میداد زنگ میزد

قاضی اصلی خداست💚

منم ۳ماه قبل ۵تومن دادم طرف ب روی خودش نمیاره منم نمیارم ینی خجالت میکشم دیگه گفتم اگ داد میگیرم نداد هم هیچی....ولی واقعا کارزشتیه..طرف اعتماد میکنه میده...بارها دادم بهش بدقولی کرد یا نصفه داد ایندفعه هم متوجه شدم قصد پس دادن نداره چیزی نمیگم اما دیگه عمرن بدم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
منم ۳ماه قبل ۵تومن دادم طرف ب روی خودش نمیاره منم نمیارم ینی خجالت میکشم دیگه گفتم اگ داد میگیرم ندا ...

منم دیگه عمرا بهش پول بدم 

خودشو ززنگ فرض میکنی اگه پول نداشت پس چطور فرداش استوری گذاشت ۳ تا روغن ارگان شامپو گراتین ۳ تا کتونی لباس خب پول از کجا میاد قرضشو میخواد بده نداره بعد؟؟

قاضی اصلی خداست💚

منم دیگه عمرا بهش پول بدم خودشو ززنگ فرض میکنی اگه پول نداشت پس چطور فرداش استوری گذاشت ۳ تا روغن ار ...

همون دیگه...نمیدونم چی توی ذهن اینجور آدما میگذره ...آدم اول باید قرضش رو ادا کنه بعد خرید

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
عزیزم تا تو باشی به همچین آدم نمک نشناسی قرض ندی در حق کسی خوبی کن که جواب خوبیت رو با خوبی بده

میدونی این هر روز زنگ میزد پیام میداد

از روزی که بهش گفتم بی زحمت اگه داری بهم بده باید قرص بگیرم نه پیام میده نه زنگ میزنه بعد ۶ ماه بهش گفتم فلانی جان پولو بده 

قاضی اصلی خداست💚

این شامپو و ... رو میفروشه ؟ اگه آره ازش خرید کن و پولتو ازش کسر کن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم