2777
2789

[QUOTE=313169923]سلام عزیزم دختر منم همینجوری نگرانم دختر شما کی خوب 

سلام ۴ماه کامل شد بهتر شد تا ۵ ماهگی نگران نباش من الکی کلی دکتر بردم و کلی زجر کشیدم  برا شماهم آن شالله چیزی نیست وزنش چنده ؟ تپلی یکم باعث میشه شل بشن و اینکه چن هفته دنیا اومده ؟ 

[QUOTE=313169923]سلام عزیزم دختر منم همینجوری نگرانم دختر شما کی خوب  سلام ۴ماه کامل شد بهتر ش ...

دختر من سه ماهش تازه تموم شده دکتر خودش گفت چرا گردنشو میبره عقل ترسوندن منو میخواستم باز ببرم دکتر ن لاغره ۳۸ هفته دنیا اومده ولی خیلی زردی داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من سه ماهش تازه تموم شده دکتر خودش گفت چرا گردنشو میبره عقل ترسوندن منو میخواستم باز ببرم دکتر ...

نگران نباش منم خیلی ترسوندن   تا پایان ۴ صبر کنید بهتر میشه  توکل به خدا 

نزدیک ۷ماهشه.کامل گردن نگرفته و با دستهاش هم چیزیو نمیگیره یا بازی نمیکنه. دکتر مغزواعصاب هم بردم فق ...

سلام عزیزم حال کوچولوت چطوره الان خوب شده میتونه راه بره چون دختر منم الان ۵ ماهش شده هنوز نمیتونه گردن بگیره و دستو پاشو خیای تکون نمیده دکترم بردم  هنوز چیزی مشخص نیست

سلام عزیزم حال کوچولوت چطوره الان خوب شده میتونه راه بره چون دختر منم الان ۵ ماهش شده هنوز نمیتونه گ ...

سلام عزیزم .پسرمن یه بار مریض شد بستری شد خیلی ضعیف شد چندماهم کاردرمانی نبردم چون پسر من تشنج داشت اما دکتر تشخیص نمیداد.نه عزیز پسرم تازه یه کوچولو داره از شلی درمیاد . هنوز کانل گردنم نگرفته چه برسه راه رفتن 

سلام عزیز شرمنده میشه بگین از کجا فهمیدین تشنج داره؟

سلام عزیزم ببخشید با تاخیر جواب میدم همین الان پیامتونو دیدم.پسرمن اوایل یه حالتی بهش دست میداد که مثل همیشه نبود فقط، هوشیاری هم داشت توجه هم داشت گوش میکرد دنبال میکرد .اما خب منی که مادرشم میفهمیدم مثل همیشه نیست اما دکتر تشخیص نمیداد

سلام عزیزان من پسرم یکسالشه فقط گردن گرفته نه میشینه نه راه میره بدنش هم کمی شله غیر ازمایش ژنتیک همرو انجام دادیم خدارو شکر موردی نبوده ایا کسی بچه اش این شرایط رو داشته ؟چی میشه اخرش؟

سلام عزیزم ببخشید با تاخیر جواب میدم همین الان پیامتونو دیدم.پسرمن اوایل یه حالتی بهش دست میداد که م ...

سلام ببخشید میشه پاسخ بدید دیرتون خوب شد پسرم یکسالشه گردنش لقه نمیشینه و چیزی رو با دست نمیگیره میشه لطفا پاسخ بدید خیلی نگرانم