2777
2789
سلام، دلم میخواد تجربه واقعی زتدگی تونو به من بگید، من و همسرم از صبح تا شب حتی یک جمله کامل با هم حرف نمیزنیم، تمام وقتمونو با خانواده همسرم میگذرونیم و کلا زمانی رو 2 نفره یا 3 نفره نداریم، بچه مانع این میشه که بو هم تنها شیم و حتی رابطه ای با هم داشته باشیم، احساس میکنم زندگیمون خالی شده از احساس، هر هفته جمعه فقط تعطیل هست اونم نصف روز که الان 3 هفتس که لا دوستاش میگذرونه حتی شب هم نمیاد خونه
“In three words I can sum up everything Ive learned about life: it goes on.”
خیلی ناراحتم با هیچ دوستی ارتباط ندارم، با خانوادم اندازه 2 ساعت راهه تا برسم و کلا خواهرام و دوستای قدیمیم هم انقدر دورن که نمیارزه برم و ببینمشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها زمانی رو که باهم میگذرونیم نیم ساعت صبحه و یک ساعت شبه 10 میاد 11 میخوابیم، در طول ردز اصلا کاری به کار هم نداریم، پسرم 3 سالش داره میشه و من فقط 27 سالمه ، احساس میکنم جوونیم دازه تموم میشه بدون ذره ای ذوق و شوق
ماهم اوایل ازدواجمون خیلی خوش بودیم مدام تفریح ومسافرت٬ولی الآن شوهرم محبتش نسبت بهم کم نشده شاید بیشترهم شده٬ولی وقتی که توی جمع هستیم مخصوصا جمع خانوادش خیلی خوشتر بنظر میرسه٬انگار وقتی دونفری هستیم نیم ساعت که حرف میزنیم دیگه حرفی برای گفتن نداریم.
اللهم صَل علي محمد وآل محمد
مشکل اینه که دنیای ما خیلی فرق دوره، همسرم کاسبه و کل زندگیش حول همین موضوعه ، اما من عاشق پیشرفت علمی و کلاس اجتماعی آدما هستم، البته پول چیز بدی نیست اما همه دوری ما دلیلش پوله، اینکه میخواد انقدری پول جمل کنه که وقتی 50 ، 60 سابش شد راحت باشه به نظر من جوونیش رو داره هدر میرده، من اصلا سابقه نداره یه شب باهم گل بگیم و گل بشنویم، خیلی اختلاف نظر داریم، البته خیلی دوسش دارم، اون نمیگه دوسم داره اما تو کاراش و امکانات مالی که ب ام قالل میشه خوب نشون میده، اما مشکل ما اینه که به جای اینکه از درون به هم دل ببدیم و درد و دل کنیم روابطمون شده مالی و جنسی
فاطیما جان همه مثل هم نیستن٬شوهرمن با دوتا برادرش وچندتا دوست دیگه ی دوران بچگیشون شاید ده نفر بشن که هفته ای یکبار دورهم جمع میشن شوهرم میگه تنها کسی که شب برمیگرده خونه منم وگرنه بقیه تا صبح پیش هم هستن٬هیچ کارخلافی هم انجام نمیدن.
اللهم صَل علي محمد وآل محمد
تو فکر خیانت نیستم، گاهی میگم خدایا یه خیانت بکنه حد اقل به این زندگی به ز ور موجه پایان بدم، به خاطر اینکه عملا ما هیچ ارتباطی با هم نداریم و کلا حتی شبا ه، کنار هم نمیخوابیم، جفتمون لجباز و خودخواهیم،