2777
2789

من تو یه لاین ارایشگری دارم فعالیت میکنم

شغلمو دوست دارم میدونم براش وقت بزارم به بهترین ها میرسم، ولی محیط سالن رو دوست ندارم، ازاینکه پرستیژ نداره اذیتم

دوست دارم کنکور بدم برم دانشگاه یه رشته پردرامد درس بخونم رشتم تجربیه، محیط دانشکاه و پرستیژ داشتن رو تحربع کنم

ولی هرچی فکرمیکنم نمیدونم توی دانشگاه چی میتونم بخونم؟ نمیدونم بیخیال پرستیژ ودانشکاه بشم همین ارایشگری رو ادامه بدم

نمیدونم بخونم کنکور بدم مثلا برا دندون فیزیو واینا

همه این رشته هاهم میگن اشباع شده یا دیر به درامد میرسی

خواهرانه نظرتونو بگید🫠

هیچ چیزی جای تحصیلات رو نمی‌گیره پرستیژ اجتماعی تحصیلات و شغلی که می‌تونی از اون طریق داشته باشی اصلاً قابل مقایسه با آرایشگری نیست این رشته‌هایی هم که گفتی خیلی رشته‌های پردرآمدی هستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی میگن اشباع شده وممکنه خیلی دیر به درامد برسی

اصلاً اینطور نیست اگه اشباع شده بود امسال دوباره ظرفیت پذیرش این رشته ها رو زیاد نمی‌کردم

اگه میتونی درس بخون هیچکی ضرر نکرده از درس خوندن

الان پیراپزشکی ها مثل قدیم نیست و درامد کمی دارن تعدادی ازشون هم شغل دوم دارن اگر کارت خوبه و درامدت رو میتونی به بالای ۴۰ تومن برسونی ادامه بده 

الان هم قبولی توی سه رشته تاپ سخته هم دیگه مثل قدیم زود به درآمد نمیرسی پزشکیان باید کمش ۱۴ سال بخونی دارو هم سرمایه و حوصله میخواد 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

ولی میگن اشباع شده وممکنه خیلی دیر به درامد برسی

سلام، اولا به میگن اهمیت نده  ببین طرف کی هست کی نیست آیا صلاح تورو میخوادی یا از  روی حسادت میگه ؟  بین نود میلیون جمعیت کار برای یک نفر هست اونهم با مدرک و تحصیلات عالیه ، باید ببینی به چه شغلی علاقه داری مثلا پرستاری مدارک پزشکی ، اتاق عمل ، جراح ، اورولوژی ، سونوگرافی داروسازی و غیره...... به قول معروف باید ببینی خودت چند مرده حلاجی آیا استعدادو جنمشو داری یا نه همه چی بستگی به خودت داره من یه چیز کلی گفتم خودت سرنخ بیاد دستت بازم ببخشید گفتی خواهرانه نظر بدید من هم جای برادرت انشالله که موفق باشید .