2777
2789

شبیه این عقده ای ها شدم 

همش عصبی و ناراحتم

نمیتونم با بقیه خوب باشم 

تحمل کسی رو ندارم 

یکی بهم حرفی میزنه دوست دارم باهاش دعوا کنم قبلنا در برابر تیکه انداختن و کنایه زدن به راحتی رد میشدم اما الان خیلی کم طاقت شدم

اصلا دلم نمیخواد کسی رو ببینم خانوادمم زوری تحمل میکنم

یعد یک اتفاق اینطوری شدم واقعا دیگه نمیتونم شاد باشم همه وجودم پر از غمه همش ناراحتم 

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خراب شدم میرم تو لاک خودم هیچی نمیگم گوش میکنم عذاب میکشم و بی صدا گریه میکنم دیگه دفاع هم نمیکن ...

من خیلی حالم بده 

هر اتفاق یا حرف کوچیکی روم اثر میذاره ناراحت میشم 

برا همین دلم نمیخواد کسی رو ببینم چون تحمل حرف زدم با ادما و معاشرت ندارم و میدونم ناراحت میشن از برخورد من 

و تهش باز خودم حالم بد میشه

کمبود بعضی ویتامین ها باعث افسردگی یا پرخاشگری میشه .

یه ازمایش برید .

یا اگه ازمایش سخته چند برق ویتامین بگیرید یه هفته بخورید ببینید روحیه تون فرق میکنه .

مثل ویتامین D

یا منیزیوم 

....

من خیلی حالم بده هر اتفاق یا حرف کوچیکی روم اثر میذاره ناراحت میشم برا همین دلم نمیخواد کسی رو ببینم ...

منم 

و جدیدا میگم افسرده شدم یا چی 

همش تو اتاقم 

صبح تا شب تنها 

نمی‌خوام حرف بزنم صدایی بشنوم جایی برم 

با فیلم ها میخندم گریه میکنم به زندگی خودم هم گریه میکنم 😪

کمبود بعضی ویتامین ها باعث افسردگی یا پرخاشگری میشه .یه ازمایش برید .یا اگه ازمایش سخته چند برق ویتا ...

ویتامین دی میخورم مرتب

نمیدونم والا چندماهیم هست قرصای پیشگیری میخورم برای تنبلی تخمدان شاید از اوناهم باشه

منم و جدیدا میگم افسرده شدم یا چی همش تو اتاقم صبح تا شب تنها نمی‌خوام حرف بزنم صدایی بشنوم جایی برم ...

منم همینم دقیقا

دوست ندارم جایی برم یا کسی بیاد خونمون از معاشرت با آدم ها خسته شدم دلم همش تنهایی میخواد