2777
2789
عنوان

باردارم یانه کمکم کنید😭

350 بازدید | 20 پست

کامل توضیح میدم که بتونید راهنمایی کنید

من ۱۸ مرداد سقط کردم شش هفته بودم قبل از سقط لکه لانه گزینی رو با پری اشتباه گرفتم که وقتی فهمیدم باردارم که پنج هفته بودم رفتم آزمایش بتا ۵۵۰۰ بود ولی نمیدونم چرا سقط شد دکتر گفت تا اولین پری اصلا نزدیکی نداشته باش بعدش جلو گیری نکن چون خودش سقط کرده و کورتاژ نشدی ۱۸ شهریور پری شدم این ماه فقط ۲۷ شهریور جلو گیری نداشتم بعدش شوهرم گفت بزار چندماه بگذره بعد اقدام کنیم از شنبه ۲ مهر حالت پری خیلی خیلی شدید داشتم با گرفتگی شکمی و سردرد درد های که حاملگی قبلی توی هفته پنج داشتم خیلی برام عجیب بود که الان این علائم رو داشتم از۵ مرداد بی بی جک گذاشتم منفی بود ۶ مهر گذاشتم حاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ بود که شوهرم میگفت اشتباه فکر میکنی اینم منفی بعد ۷ مهر گذاشت پرنگ تر بود که رفتم دکتر (اینو بگم به دلیل سقط مکرر دکتر گفت هر موقعه تست مثبت شد بیا چون باید آمپول بزنم برای جلوگیری از سقط مجدد) برام آزمایش نوشت عدد بتا ۵۰ بود شنبه باید دوباره تکرار کنم ۸ مهر دوباره بی بی چک گذاشتم پرنگ تر از روز قبل که قشنگ دیده می‌شد ولی بازم نسبت به خط اول کمرنگ تر بود درد های پری از سه شنبه کلا رفتن کمر درد دارم ولی زیاد نیست ون علائم پری که رفته یعنی دوباره میخوام سقط کنم؟؟ یا عادیه؟؟ اینم بگم من پری هام ۲۵ تا سی روزه متغیر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون چون میترسم اینم سقط شه😔

الهیییی 

ایشالا میمونه 

انرژی مثبت به خودت وارد کن 

انرژی منفی خودش خیلی ضرر داره 

اصلااا استرس نداشته باش 

استرس هم خیلیییی ضرر داره 

برای منم دعا کن

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
انشاالله هرکی بچه دوست داره این ماه دامنش سبز بشه برای منم بچم نگه داره

من نی نی نمیخوام فعلا 

من میخوام اول به بابای نی نی برسم بعد نی نی دار بشم😂😂😂

انشاللههههه 

برای نی نیت یاسین میخونم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین