کامل توضیح میدم که بتونید راهنمایی کنید
من ۱۸ مرداد سقط کردم شش هفته بودم قبل از سقط لکه لانه گزینی رو با پری اشتباه گرفتم که وقتی فهمیدم باردارم که پنج هفته بودم رفتم آزمایش بتا ۵۵۰۰ بود ولی نمیدونم چرا سقط شد دکتر گفت تا اولین پری اصلا نزدیکی نداشته باش بعدش جلو گیری نکن چون خودش سقط کرده و کورتاژ نشدی ۱۸ شهریور پری شدم این ماه فقط ۲۷ شهریور جلو گیری نداشتم بعدش شوهرم گفت بزار چندماه بگذره بعد اقدام کنیم از شنبه ۲ مهر حالت پری خیلی خیلی شدید داشتم با گرفتگی شکمی و سردرد درد های که حاملگی قبلی توی هفته پنج داشتم خیلی برام عجیب بود که الان این علائم رو داشتم از۵ مرداد بی بی جک گذاشتم منفی بود ۶ مهر گذاشتم حاله خیلی خیلی خیلی کمرنگ بود که شوهرم میگفت اشتباه فکر میکنی اینم منفی بعد ۷ مهر گذاشت پرنگ تر بود که رفتم دکتر (اینو بگم به دلیل سقط مکرر دکتر گفت هر موقعه تست مثبت شد بیا چون باید آمپول بزنم برای جلوگیری از سقط مجدد) برام آزمایش نوشت عدد بتا ۵۰ بود شنبه باید دوباره تکرار کنم ۸ مهر دوباره بی بی چک گذاشتم پرنگ تر از روز قبل که قشنگ دیده میشد ولی بازم نسبت به خط اول کمرنگ تر بود درد های پری از سه شنبه کلا رفتن کمر درد دارم ولی زیاد نیست ون علائم پری که رفته یعنی دوباره میخوام سقط کنم؟؟ یا عادیه؟؟ اینم بگم من پری هام ۲۵ تا سی روزه متغیر هست