2777
2789
عنوان

نه راه پس دارم نه راه پیش

445 بازدید | 20 پست

شما جای من بودید چیکار میکردین من ۵ساله ازدواج کردم شوهرم اعتیاد داره و شغلی هم نداره واصلا توجهی هم بهم نداره و خانواده حامی هم نداره خودمم داغون شدم ازبس رنگ خوشی ندیدم پشتوانه ای هم ندارم و هرچی هم درآمد داشتیم با شوهرم یه کارایی میکردیم همش رفته پای هزینه ها توانی واسه تلاش دیگه ندارم راه حلی دارین حالمو بهترکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام تلاشتونو برای ترک دادنش کنید اگه نتیجه نداد مجبورید ب طلاق چون زندگیتون بدتر میشه خدایی نکرده

نمیدونم موندم چیکارکنم خیلی زندگیم سخته اینقدر تلخه حتی نمیتونم واسه اطرافیانم بگم

اخی عزیزم درکت میکنم منم یکی از خواهرام شوهرش معتاد بود جدا شد البته نگاه عزیزم کمکش کن ترک کنه و بچه هرگز نیارین تا زمانی که چندین سال خوب شد و سر کار رفت و یه نکته دیگه اگه ترک نکرد و کارم نکرد بع نظرم جدا شو خودت یه مهارت الان یاد بگیر حتما تا درامد داشته باشی

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
نمیدونم موندم چیکارکنم خیلی زندگیم سخته اینقدر تلخه حتی نمیتونم واسه اطرافیانم بگم

عزیزم اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه اونجایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره انشالله که شوهرت ترک میده و خوشبخت میشین