2777
2789
عنوان

شوهر من کلا برای مردم زندگی میکنه

442 بازدید | 29 پست

برای همسایه هاشون، فامیلاشون، چون مادر و پدرش بشدت اینجوری ان. چون خودشون هم آدمای حسودی هستن. 

هر کاری بخوان انجام بدن زمینه فکریشون اینه این کار رو انجام بدیم فلان همسایمون چشاش در بیاد! 

من و خانوادم اصلا این شکلی نیستیم، حتی اگه بدونیم کسی حسوده پنهان میکنیم که چی داریم و چیکار میکنیم. 

شوهر من وضع مالیش خوبه ولی اومده میگه، حاضرم انقد پول دور بریزم یه سوئیت بسازم فلان جا فقط برای اینکه فلان فامیل رو بسوزونم. مادرش هم می‌خندید میگفت آره خوب کاری میکنی!

من به شوهرم گفتم مادرت اگه دلسوز زندگیته باید میگفت این پول رو نگه دار برای آینده بچه ات، نه که بیای جایی که فایده نداره و مطمئنی کسی هم حاضر نیست بعدا ازت بخره. فقط بخاطر بقیه، پولاتو بریزی دور! 

چیکار کنم با شوهرم خسته ام کرده با این کاراش و حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایتا داری کانال مشاوره برات بفرستم ؟سایت هم داره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وای درد دل من .شوهر منم الان دوتا ماشین ذاره که چی چشم فامیل در بیاد . مادرشوهرم هرچی میخره اولین حرفی ک میزنه اینه که اه جون جاریام از حسودی میمیرن خیلیییی بدم میاد

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

وای درد دل من .شوهر منم الان دوتا ماشین ذاره که چی چشم فامیل در بیاد . مادرشوهرم هرچی میخره اولین حر ...

خودش از حسودی مرده! مطمن باش. که تمام فکر و ذکرشش جبران این اتفاق توی جاری هاشه 

خودش از حسودی مرده! مطمن باش. که تمام فکر و ذکرشش جبران این اتفاق توی جاری هاشه

اون زن ک دقیقا کسی چیزی میخره میشینه گریه میکنه خاک بر سر

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)