یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چشم داییم شبکیه اش سوراخ شده بود انگار؛کلا بیناییش رفته بود
عمل کردن الان بعد چن ماه بهتره ولی باز عالی نشده میگفتن بایستی بازم عمل کنه
و اینکه رعایت کنین نور خونه کم باشه
الهی زودتر خوب بشن
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
چشم داییم شبکیه اش سوراخ شده بود انگار؛کلا بیناییش رفته بود عمل کردن الان بعد چن ماه بهتره ولی باز ...
علتش چی بود برای چشم یکی از بستگان سوراخ شده ولی گفتن با عمل هم ترمیم نمیشه ایشون بینایی ندارن 😔
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
علتش چی بود برای چشم یکی از بستگان سوراخ شده ولی گفتن با عمل هم ترمیم نمیشه ایشون بینایی ندارن 😔
فک کنم فشار عصبی باشه؛یا فشار چشم بالا میشه
ایشون که من میگم مشکلات سلامتی داشتن متاسفانه همشون یه جا براشون اومد،سرطان پروستات و سکته مغزی و سنگ مثانه و…
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
فک کنم فشار عصبی باشه؛یا فشار چشم بالا میشه ایشون که من میگم مشکلات سلامتی داشتن متاسفانه همشون یه ...
من کسی که میگم طفلی عمل قلب کرد بعد عملش اینجوری شد در واقع حین عمل
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید