2777
2789
عنوان

میخوام ژل گونه و چانه تزریق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36946 بازدید | 52 پست
دو سي سي چانه  يك سي سي هر گونه نيم سي سي هر زير چشم

یک سی سی برای هر گونه چطور بود؟

تغییری هم کردی 

خودت گونه داشتی ؟

میشه راهنمایی کنی گلم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

یک سی سی برای هر گونه چطور بود؟ تغییری هم کردی  خودت گونه داشتی ؟ میشه راهنمایی کنی گلم

تغيير در حدي كه فقط خودم متوجه ميشم كسي حتي همسرم اگر خودم نگم نه متوجه نميشه كلا راضيم و ادامه ميدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند ژل مهمه کره ای خیلی خوب نیست بهترین ژلها برای آلمان و امریکاست الانیا خیلی خوبه المانیه و ژوییدرم امریکاییه ولی گرونن مخصوصا گونه ولب مهمه ژل خوب تزیق بشه نتیجش طبیعی تر میشه

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
تغيير در حدي كه فقط خودم متوجه ميشم كسي حتي همسرم اگر خودم نگم نه متوجه نميشه كلا راضيم و ادامه ميدم ...

پس یعنی خیلی کمه یه سی سی 

خیلی نگرانم که هزینه کنم و هیچ تغییری نکنم 

چون همه اطرافیانم مخالفن 

میترسم آخرش بهم بخندن که ما گفتیم و تو گوش ندادی

برند ژل مهمه کره ای خیلی خوب نیست بهترین ژلها برای آلمان و امریکاست الانیا خیلی خوبه المانیه و ژویید ...

اره ژوییدرم هم یه دکتر دیگه سوال کردم گفتن هر سی سی ۲ و ۷۵۰ 

ولی از کار دکتر زیاد مطمئن نیستم 

ولی دکتری که قراره برم پیشش دکتر خیلی خوبیه اونم پرسیدم فقط برند رووفیل استفاده میکنه

پس یعنی خیلی کمه یه سی سی  خیلی نگرانم که هزینه کنم و هیچ تغییری نکنم  چون همه اطرافیانم ...

اونجور تغييري كه خيلي محسوس باشه قطعا نميكني ممكنه كمي ايرادها صورتت برطرف بشه ولي انتظار يه تغيير خيلي چشمگير رو اصلا نداشته باش 

اونجور تغييري كه خيلي محسوس باشه قطعا نميكني ممكنه كمي ايرادها صورتت برطرف بشه ولي انتظار يه تغيير خ ...

پس بیخیال شم بهتره🥺

زیاد تغییر نمیکنی صورت آبجی و زنداداش من کوچیک بود کم زدن خیلی تغییر نکردن من صورتم بزرگ بود بیشتر زدم خیلی بیشتر از اونا تغییر کردم  به نظرم الکی هزینه نکن گلم

کاربری دوممه/ رپ فنم /۸ ساله والیبال کار میکنم/دوسال  بدنسازی/رشته تجربی
زیاد تغییر نمیکنی صورت آبجی و زنداداش من کوچیک بود کم زدن خیلی تغییر نکردن من صورتم بزرگ بود بیشتر ز ...

مرسی فدات 

گلم میتونم بپرسم چند سیسی تزریق کردی؟

و برای چه جاهایی 

چه برندی

راضی هستی؟ 

ببين من ٤٣ سالمه زير چشمم كمي گود افتاده بود و كمي هم غب غب داشتم در ضمن ميخواستم پروفايلو هم بزنم د ...

خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم

منتظر بودم سایت درست شه از چند نفر راهنمایی بگیرم

مرسی فدات  گلم میتونم بپرسم چند سیسی تزریق کردی؟ و برای چه جاهایی  چه برندی راضی هستی؟ ...

عزیزم من نزدیک یک ساله تزریق کردم برندش یادم نیست بار اول ۶ سی سی برا چونه و لب و یکم گونه بار دوم ترمیم ۱و نیم سی سی  ابجیم و زنداداشم ۳ سی سی

کاربری دوممه/ رپ فنم /۸ ساله والیبال کار میکنم/دوسال  بدنسازی/رشته تجربی
خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم منتظر بودم سایت درست شه از چند نفر راهنمایی بگیرم

اگر هزينه اش برات مهمه ول كن نزن اگر از روي قرتي بازي و عشق و حال ميزني خوبه تا حدودي تغييراتي ميكني و معتاد ميشي بهش ولي كار واجبي نيست

عزیزم من نزدیک یک ساله تزریق کردم برندش یادم نیست بار اول ۶ سی سی برا چونه و لب و یکم گونه بار دوم ت ...

منم گفتم ۳ تا ۴ سی سی تزریق میکنم 

ولی دکتر که گفت کلا دوتا یه خورده دو دل شدم گفتم تغییر نمیکنم تازه این عکسم نشونش دادم گفتم اینطور میخوام ...گفت اینطوری میشه