2777
2789
عنوان

میخوام ژل گونه و چانه تزریق کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36943 بازدید | 52 پست
اگر هزينه اش برات مهمه ول كن نزن اگر از روي قرتي بازي و عشق و حال ميزني خوبه تا حدودي تغييراتي ميكني ...

از رو عشق و حاله چون بینیمو عمل کردم گفتم ژلم بزنم که تغییر کنم یه دفعه

ولی اگه قراره تغییر نکنم نزنم خیلی بهتره

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکتر که پرسیدم گفت میشه  فقط یه ذره از دو سی سی بیشتر میخوای

ببين خودت نميدونم رشته تحصيليت چي بوده ولي هر سي سي رو در نظر بگير چقدر هست از روي خط هاي سرنگ يا قطره چكون مشخصه دو سي سي هرگز همچين حجمي نميده براي چونه 

فيلر اسمش روش هست ديگه پُر كننده هست اين تغييرات خيلي زياد احتياج به جراحي داره

ببين خودت نميدونم رشته تحصيليت چي بوده ولي هر سي سي رو در نظر بگير چقدر هست از روي خط هاي سرنگ يا قط ...

۲ سی سی قشنگ میشه اندازه یه قاشق چایخوری 

من اینو میدونم که به شک افتادم

اره ژوییدرم هم یه دکتر دیگه سوال کردم گفتن هر سی سی ۲ و ۷۵۰  ولی از کار دکتر زیاد مطمئن نیستم& ...

شما کدوم شهری؟ پس چرا من خواستم ژوییدرم بزنم گفتن هر سی سی ۶ تومن دیگه بیخیال شدم منم کره ای زدم ۲ و هفتصد

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
شما کدوم شهری؟ پس چرا من خواستم ژوییدرم بزنم گفتن هر سی سی ۶ تومن دیگه بیخیال شدم منم کره ای زدم ۲ و ...

چه خبرهههههه 

آبادان هستم عزیزم

اره ژوییدرم هم یه دکتر دیگه سوال کردم گفتن هر سی سی ۲ و ۷۵۰  ولی از کار دکتر زیاد مطمئن نیستم& ...

عزیزم شما ژل زدی ؟ راضی هستی منم خیلی تو فکر تزریقم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......