2777
2789

هستن کسایی که تاحالا از طرف پدر مادراشون تنبیه بدنی نشده باشن، 

اما کسایی که شدن، چه حسی داشتین؟ 

حس درد؟ 

حس تنفر؟ 

حس تنهایی؟ 

حس حسرت؟ 

حس خستگی؟ 

حس گناه؟ 

یا حسای دیگه؟ 

خوشحال میشدین وقتی کتک میخوردین‌؟ 

وقتی میبینین دارن بقیه رو میزنن چی؟ 

وقتی توی همون سن بودین و میدیدین مادری داره بچش و میزنه، چه حسی داشتین؟ 

ناراحت میشدین؟ یا خوشحال؟ 

الان چی؟ 

اگه الان ببینین چه حسی میشین؟ واااقعا خوشحال میشین وقتی میبینین بچه ای داره کتک میخوره؟! 

قبلا کی بودین؟ یه بچه بی گناه و معصوم که از مادرش کتک میخورد.حالا به هر دلیلی. الان دوست دارین دوباره تجربش کنین؟ 

اگه یه کاری میکردین که اگه مادرتون میفهید، کتکتون میزد، بهش میگفتین چنین کاری رو کردین؟ 

اگه ازتون میپرسید، میگفتین آره من کردم، یا میگفتین نه و از دست کتک راحت میشدین؟ 

الان چی؟ 

حس خوبی دارین وقتی بچه هاتون و میزنین؟ 

عذاب وجدان نمیگیرین؟ 

دلیلتون اینه که عقدتون و رو بچتون خالی کنین؟ 

خودتون و بزارین جای بچتون، چه حسی دارین وقتی کتک میخورین؟ 

هروقت بچتون و زدین، یه دونه ام محکم بخوابونین تو گوش خودتون، از خودتون بپرسین که شما کی هستین؟ 

پاتون و که از خونه بزارین بیرون، برا همههههه یه آدم ساده این! یه آدمی که هیچ دلیلی نداره به حرفاتون گوش کنن. 

اما بچتون باید گوش کنه؟ 

شما باید بچتون و خیییییلی بیشتر از بقیه دوست داسته باشین و بهش احترام بزارین. نه اینکه اون به حرفتون گوش بده. 

حالا بگین ببینم، هنوزم بچه هاتون و کتک میزنین؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

اگر طرف انقدر صبور باشه که اینهمه رو بخونه که اصن بچش رو نمیزنه😶

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

چقدددددددددر سوااااال

آقا من بچه ندارم.  

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه در واقع سوالا جوابی نداشتن😑

حیف اونهمه وقتت جدا  

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
حیف اونهمه وقتت جدا    

حرصم گرفته بود خببب خواستم خالی شم. آخه نمیدونم واقعا چجوووری یه سریا میتونن یه بچه بی گناه و بزنن! 

تو خودت دلت میاد؟ 

حتی به شوخی!

اصلا میتونی یه بچه رو بزنی به شوخی؟ 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
حرصم گرفته بود خببب خواستم خالی شم. آخه نمیدونم واقعا چجوووری یه سریا میتونن یه بچه بی گناه و بزنن!& ...

به شوخی که نه ولی جدی شاید😁شوخی کردم.