2777
2789

من سه سال با یه اقایی اشنا شدم از همون اول هم قصدش ازدواج بود. اما به خاطر اینکه تازه اومده بود ایران و هنوز موقعیت کاری خوبی نداشت جدی نگرفتم

چند ماه پیش دوباره از ایران رفت و قبل از رفتن خواست که عقد کنیم تا منم بتونم برم باز قبول نکردم

و هنوز هم اصرار داره

دوسش دارم اما چون خیلیییی مهربونه دلمو زده 

هم می خوام باشه هم نمی خوامش

اصلا با من دعوا نمی کنه هرچی می گم می گه چشم فقط تو کنار من باش 

انگار بدونه من کامل نیست یه چیزی کم داره 

همین حرصم میده

من ازش بزرگترم از نظر قیافه هم واقعااا از من سرتره 

اختلاف قدمون هم زیاده 

اصلا هیچیمون به هم نمی خوره 

اخلاق من گند اون فوق العاده خوب و حامی 

البته می گه من فقط با تو مهربونم 

از مهربونیه بیش از حدش بدم میاد 

زیاد برام جذابیت نداره 

اما اوایل اشنایی خیلییییی خوشم میومد ازش هم قیافش هم اخلاقش هم زبونش …… 

از ته دل دوست دارم خوشبخت شه هر جا هست

خیلی هم باهاش حرف میزنم که منو فراموش کنه می گه نمی تونم 

می گه اخلاق تو مثل بچه ها نیست هر وقت مشکلی داشتم خوب راهنماییم کردی حرفامو می شنیدی هم دوستم بودی هم دخترم بودی هم خواهرم بودی و …. 

من بهت احتیاج دارم 

احساس می کنم خیلی تنهاس و این از نظر من یه ضعفه

چکارش کنم؟

تو موقعیت تو بودم البته جدای از این مسئله دلایل دیگه داشتم برای قطع ارتباط کردن 

خلاصه اون رابطه رو پایان دادم بهش ولی سخته

بزرگترین دشمن زنان زنان احمق هستند🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش انقدر بهم خوبی میشد که این حس و درک میکردم😂😂

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
چقدر بزرگتری؟ کجا بود و کجا رفت؟

سه سال

البته کنارش اصلا حس نمی کردم بزرگترم 

و از نظر قیافه هم من کوچکتر می زنم

اول کانادا بود اومد ایران الان رفته ایرلند

سه سال البته کنارش اصلا حس نمی کردم بزرگترم  و از نظر قیافه هم من کوچکتر می زنم اول کانادا ب ...

پس اونحوری هم که میگی بی عرضه و ضعیف نیست. اختلاف سنتون هم اونقدر نیست که حس کنی بزرگتر و عاقلتری. تقریبا هم سنید.

ولی اگه واقعا حست بهش عوض شده بهتره زودتر بهش بگی که هم اون از بلاتکلیفی در بیاد هم خودت یه برنامه اصولی برای زندگیت بچینی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینکه یکی اخلاق مضخرف منو تحمل می کنه و می گه تو فقط باش خوبه 😅

حرفت برگرفته از کتاب دلفین ها بستنی میخورنه🤪😶😂

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
پس اونحوری هم که میگی بی عرضه و ضعیف نیست. اختلاف سنتون هم اونقدر نیست که حس کنی بزرگتر و عاقلتری. ت ...

مستقیم نگفتم 

اما گفتم که من نمی تونم بیام و معطل من نباش 

می گه نیای من برمی گردم

حتی بعد از رفتنش بهش گفتم شوهر کردم 

اما می دونست الکی می گم 

الانم به خاطر نت فعلا ارتباط نداریم

مستقیم نگفتم  اما گفتم که من نمی تونم بیام و معطل من نباش  می گه نیای من برمی گردم حتی ...

ناز نکن. تصمیم قطعی بگیر و بهش بگو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس اونحوری هم که میگی بی عرضه و ضعیف نیست. اختلاف سنتون هم اونقدر نیست که حس کنی بزرگتر و عاقلتری. ت ...

من دوست دارم یکم غرور داشت اجازه می داد منم دلتنگش بشم منم بهش احتیاج داشته باشم 

منظورم از ضعیف اینه که انگار بدون من هیچه 

نوع پیاماش خسته م کرده

اوایل اشناییمون واقعا از خدا می خواستم همه ی زن ها همچین عشقی رو تجربه کنن

بعضی وقت ها بغض می کردم برای اطرافیانم که در جریان زندگیشون بودم و می دونستم شوهراشون عاطفه ندارن 

اما الان نه

انگار رابطمون هیجان نداره 

انگار می دونم همیشه هست 

شایدم از اینکه بعدا عوض شه می ترسم

اما کلا هم خودم خسته شدم هم دوست ندارم معطل من بمونه

چون می دونم خیلی خوبه و اذیت هم می شه چجوری کات کنم که زودتر یادش بره؟ 

کاش یه کار می کردم که خودش دیگه منو نخواد؟ چه پیشنهادی می دید؟