من امسال نهم هستم و معدل هشتمم ۱۸ شد و نمیتونم تیزهوشان شرکت کنم هرچند که خیلی بهش علاقه داشتم و به خاطرش مدرسمو غیرانتفاعی کردم
الانم باید برم نمونه دولتی ولی متاسفانه اطرافیان میگن نمونه دولتی اصلا معلماش خوب نیست و کیفیت آموزیشیشون پایینه و... با این حرفا میزنن تو ذوقم و به خصوص اینکه به خاطر قبولی تیزهوشان رفتم مدرسه غیر انتفاعی این همه شهریه دادم😕😕😕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
فشار کمتره مدرسه نمونه خواهرم امسال ۸ نفر قبولیش بالا تر از تیزهوشان بود .. عملا در حال رقابتن
قطعا نصف افراد سایت منو میشناختن با افتخار کاربری چهارممه کاربر namiraz ام سر تاپیک دختر همسایه ترکید 💔🤐 شمارهام تموم شده نینی یار مداراکن😂🤍روانشناسی🖤تربیت معلم 🖤 طب سنتی🖤
تیزهوشان عالی ولی کاچی به از هیچی برو نمونه هرجا میری فقط مدرسه عادی نرو ک آیندت بر فناست
«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))
نمونه جزو مدارس خوب هست.ناامید نشو .تلاش کن. . از حرف اطرافیان مایوس نشو. برای نمونه بخون. از بین دانش آموزان بالای معدل۱۹ آزمون میگیرند.مگه میشه کیفیتش پایین باشه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه من خودم تیزهوشان بودم و میگم فرق آنچنانی نداره و تیزهوشان هیچ گلی به سرت نمیزنه اگه خودت نخوای برای کنکور بخونی یعنی نهایت میشی یه پشت کنکوری مثل من درسته یه کم حالا بسته به شهرش شاید تیزهوشان بهتر باشه ولی نمونه دولتی هم آوردن کار هر کس نیست و کلی رتبه های زیر ۱۰۰۰ و قبولی های زیاد دارن و کسی که اینو گفته شاید حسودی میکنه یا اگه شهر بزرگ باشید شاید نمونه دولتیش از ۱۰۰ تا تیزهوشان شهر های کوچک تر بهتر باشه
خب ببین من تیزهوشان بودم و امسال بخاطر کنکورم اومدم بیرون و رفتم غیر انتفاعی که بشینم خونه بخونم. و ببین نمونه و تیزهوشان فقط جو رقابتیشونه که مهمه. نظر من اینه که دهم و یازدهم برو نمونه دولتی و جدی بگیر مدرسه رو. دوازدهم برو غیر انتفاعی و خب کلاس انلاین شرکت کن و یا با درسنامه خودت بخون. ولی ساعتایی که بقیه مدرسه ن سعی کن تو 4 ساعتشو بخونی
من هم دوره اول متوسطه و هم الان که دهمم نمونه دولتی بودم کی گفته دبیراش خوب نیست؟ همه دکتری و ارشد تخصصی با بهترین امکانات و قبولی های کنکور، کتاب تست ۳۱ استان کار کنید آزمونشو بدید قبول میشید البته بستگی داره کدوم منطقه تهران باشید