2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر 

من امسال نهم هستم و قصد دارم آزمون نمونه دولتی شرکت کنم به نظر شما لازمه کلاس واله یا قلم چی برم؟و اینکه از چه کتابایی استفاده کنم؟

نه لازم نیست ، درسای مدرستو عالی بخون تا فول شی مخصوصا نوبت دوم کتاب ۳۲ استان بگیر تستاشو بزن شرط معدلم داره سعی کن بالای ۱۹ و ۵۰ باشی

قطعا نصف افراد سایت منو میشناختن با افتخار کاربری چهارممه کاربر namiraz ام سر تاپیک دختر همسایه ترکید 💔🤐 شمارهام تموم شده نینی یار مداراکن😂🤍روانشناسی🖤تربیت معلم 🖤 طب سنتی🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  من مشاورم

خواستید در خدمتم  

ماهی فقط صد هزار  تومن

کتاب ۳۱ استان رو حتما بخون و تست بزن. خیلی کتاب عالی هست . از همین الان بخر و بخون 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من قبول شدم فقط خودم خوندم البته ۸ ۹ سال پیش جدیدا شنیدم همینجوری ثبت نام میکنن ازمون نداره ک فقط با ...

نه عزیزم آزمون دارا

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
من قبول شدم فقط خودم خوندم البته ۸ ۹ سال پیش جدیدا شنیدم همینجوری ثبت نام میکنن ازمون نداره ک فقط با ...

آزمون داره. از معدل ۱۹ به بالا باید آزمون بدن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کلاس نه ولی آزمون آره...مشاور بگیر یا از معلمای مدرسه منابع رو بپرس

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
[QUOTE=253302503]نه عزیزم آزمون دارا[/QUOTE نمیدونم والا پسر خاله من متوسطه اولو با معدل رفت حتما م ...

متوسطه اول که چند سال حذف شده نمونه نداره .واسه متوسطه دوم آزمون داره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

من فقط قلم چی آزمون میدادم و کلاس ریاضی رفتم

کتابای خودتو عالی بخون عزیزم و حتما حتما کتاب تستا تو ببخشیدا بجو...

آزمون مخصوصا به نظرم برو چون مدیریت آزمون مهمه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

من فقط قلم چی آزمون میدادم و کلاس ریاضی رفتم کتابای خودتو عالی بخون عزیزم و حتما حتما کتاب تستا تو ...

معدلتم باید بخونی بالا باشه ترجیحا ۱۹ و نیم به بالا

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

کتاب ۳۱ استانو منو رفیقم خوندیم قبول شدیم

ولی انگار میگن ازمون ورودیو برداشتن ک

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚

ببین اول از همه درس هات رو بفهم 

اول باید از کتاب وزارتی شروع کنی 

اول سالی هم توقع بالا نباید از خودت داشته باشی 

اول کتاب وزارتی رو پا به پای معلمات بیا 

کتاب کمک آموزشی هم من ماجرای منو درسام داشتم عالیییییی بود من توی آزمون مدارس فرهنگ قبول شدم ولی نرفتم چون به انسانی علاقه نداشتم 

سوالات آزمون امسال به نظر من که آسون بود ولی باید قدرت تست زنی داشته باشی تا سرعت عمل پیدا کنی من سرعت عملم پایین بود نتونستم زیاد سوال جواب بدم وگرنه با نفر اول قبولی مدرسه زندی زاده ۱۰تا فاصله داشتم 

من هم آزمون مدارس فرهنگ رو دادم هم زندی زاده