2777
2789
عنوان

کسایی که نمونه دولتی قبول شدن میشه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبول شدم فقط خودم خوندم البته ۸ ۹ سال پیش جدیدا شنیدم همینجوری ثبت نام میکنن ازمون نداره ک فقط با ...

نه عزیزم آزمون ششم به هفتم برداشته شده اما نهم به دهم آزمون میدن

میشه از شرایط مدرستون بگین؟خوب بود؟معلما و محیط مدرسه چطور؟

کتاب ۳۱ استانو منو رفیقم خوندیم قبول شدیم ولی انگار میگن ازمون ورودیو برداشتن ک

نه عزیزم آزمون ششم به هفتم برداشته شده 

میشه از شرایط مدرستون بگین؟چجوری بود؟معلما خوب بودن؟محیط مدرسه چطور؟

نه عزیزم آزمون ششم به هفتم برداشته شده اما نهم به دهم آزمون میدن میشه از شرایط مدرستون بگین؟خوب بود ...

من غیرانفاعی رو ترجیح میدم معلماش خیلی خوب بودن ولی فضاش نه بنظرم غیر انتفاعی خیلی بهتره

من قبول شدم فقط خودم خوندم البته ۸ ۹ سال پیش جدیدا شنیدم همینجوری ثبت نام میکنن ازمون نداره ک فقط با ...

ازمون داره

قطعا نصف افراد سایت منو میشناختن با افتخار کاربری چهارممه کاربر namiraz ام سر تاپیک دختر همسایه ترکید 💔🤐 شمارهام تموم شده نینی یار مداراکن😂🤍روانشناسی🖤تربیت معلم 🖤 طب سنتی🖤

اها 

شرایط مدرسمون خیلی خوب بود معلمامون اکثرن برای فرزانگان بودن درسو خوب توضیح میدادن کنکوریم کار میکردن دبیر ریاضیمون عالی بود جزوه کنکور میداد

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
من غیرانفاعی رو ترجیح میدم معلماش خیلی خوب بودن ولی فضاش نه بنظرم غیر انتفاعی خیلی بهتره

محیط زیاد برام مهم نیست فقط کیفیت تدریسشون برای کنکور و معلماشون مهمه برام