2777
2789

من همیشه دو جور حرف شنیدم.

بعضیا میگن تو با «یک خانواده» وصلت میکنی

بعضیا هم میگن تو داری با خود طرف ازدواج میکنی به خانوادش چیکار داری، اونا رو شاید سالی دو بار ببینی و...

نظر شما چیه؟ تجربه‌ی زیسته‌ی شما چیه؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده مهم هستش

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏

ازدواج یعنی وصلت دو قوم و دو نسب 

قرار نیست که بعد از ازدواج برید توی غار زندگی کنید 

پس چرا موقع ازدواج از پدر و مادر اجازه میگیرن و میگن با اجازه بزرگترها بله 

اگه خودشو میخواین باید خونوادشم بخواین

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

خانواده طرف خیلیییی مهمه...خود طرف هم خیلی مهمه که بتونه رابطه همسرش با خانواده شو مدیریت کنه..پسری که خیلی مدیریت خوبی داره و عاقل و بالغه حتی اگه خانواده خوبی هم نداشته باشه مشکلی ممکنه پیش نیاد اما فک کن اگه همسرت دهن بین باشه یا بچه ننه یا ... همه چی بستگی داره که خانوادش خوب باشم یا نه...چون عملا حرف حرف خانوادشه 

تجربه ام میگه خانواده خیلییییییی مهمه مخصوصا تو فرهنگ ما ایرانیا

ببین، خانواده خواستگارم خیلی مذهبین. از اینا که حجاب کامل کامل دارن و...

من اینجوری نیستم. بی قید و بند نیستم ولی واسم مهم نیست لباسم حتما بلند باشه و...

مامانم میگه این که مشکلی نیست. خانوادش اینجوری‌ان خودش که اینجوری‌ نیست

خودم از پسره خوشم اومده ولی خانوادشو نمیخوام.

قبل ازدواج بهش اعتقاد نداشتم ولی بعد ازدواج فهمیدم   خانواده خیلیییییییییی مهمه

میشه بیشتر توضیح بدی، از تجربت بگی و...