2777
2789

منم رشتم انساني بود،بايد رتبه ١٠٠٠يا زير ١٠٠٠٠باشه و اينم بگم رتبه قبولي بستگي به اون سال داره مثلا تو سال ما ١٠٠٠بود ولي سال قبلش فقط ٣رقمي رو ورميداشتن پس تو بايد تلاشت براي ٣رقمي باشه،اينم بگم هر سال تابستون كتاب هاي اون سالت رو دوره كن و تستش رو بزن تا روي هم انباشته نشه،و سال اخر يعني سال كنكورت يه تست جامع بگير كنارش كتاباي سال اخرت رو هم دوره كن بي شك رتبه مياري👏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رشتم انساني بود،بايد رتبه ١٠٠٠يا زير ١٠٠٠٠باشه و اينم بگم رتبه قبولي بستگي به اون سال داره مثلا ...

عزبرم ممنونم بابت راهنماییت ولی من پشت کنکوری تجربی بودم و الان کتابا برام جدیدن (البته نصفشونو تابستون خوندم)از این به بعد چجوری بخونم؟ازمون خوبه بنظرتون؟

منم تجربی بودم کنکور انسانی دادم امسال

8 ماه خوندم روزی 8 ساعت 

ولی من اگه جای تو باشم به 8 ساعت بسنده نمیکنم

فقط بخون، یکم به خودت سختی بده، مهمونی رفتن زیاد تعطیل، دور دور تعطیل، رل زدن ممنوع

گوشی که کلا باید جمع بشه

یکم سختی داره ولی آخرش قشنگه

آزمونم فقط چهارتا آزمون جامع  قلمچی رو رفتم

عزبرم ممنونم بابت راهنماییت ولی من پشت کنکوری تجربی بودم و الان کتابا برام جدیدن (البته نصفشونو تابس ...

پس عمومي هارو كه بلدي درسته؟انساني براي كنكور بايد داستان واري خونده بشه تا بيشتر ياده ادم بمونه،شروع كن اختصاصي هارو بخوني منظق فلسفله تاريخ ديني قسمت هايي كه با ماله شما تفكيك داره اختصاصي هارو بتوني بخوني خوب بزني در مياي صد درصد مثلا سعي كن منطق رو خوب بزني خيلي خوب ضريبش بالاس فلسفله همچنين

فک کنم بستگی ب شهر و استان هم داره 

مثلا یکی از اقوامم رتبش خیلی کم بود اما چون استان ما کم معلم میخاس قبول نشده ولی دخترعموم تو ی استان دیگه ک رتبش از اون بدتر بود معلمی اورد چون اونجا بیشتر معلم میخاستن 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤