2777
2789
عنوان

خیلی گیج شدم

153 بازدید | 17 پست

بچه ها من واقعا خیلی گیج شدم.

یه آقایی هست که من ازش خوشم میاد خیلی آدم خوبیه وقتایی ک باهاش حرف میزنم خیلی پیش میاد حس کنم بهم علاقه داره ولی وقتی بهش چراغ سبز نشون میدم ک منم ازت خوشم میاد می‌ره که میره 

اصن ناپدید میشه 

من الان نمیتونم بفهمم که منو نمیخواد و من توهم میزنم که بهم علاقه داره یا اینکه ازینکه وارد رابطه بشه و شکست بخوره یا پیشنهاد بده و رد کنم میترسه.آخه چن باری هم ب این قضیه اشاره کرده که مثلا برا من بهتره قیدشو بزنم یا اینکه عاشقش بشم آسیب میبینم

من باید چیکار کنم؟

چطور بفهمم قضیه چطوریاس

من دوسش دارم چه کاری ازم برمیاد

زهرا طاهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی خودتو با این فکرا معطل نکن

بخوادت میاد جلو تمام

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

نمیدونم این مورد مثل موردی که من باهاش مواجه شدم هست یا نه...ولی اگر باشه امان الامان...مردی که تکلیفش با خودش مشخص نیست یه موقع هست و یهویی غیب میشه، ازش دلیل کارشو میپرسی طفره میره یا جوابتو نمیده گرفتارت میکنه جز عذاب و سردرگمی هیچی نیست...یروز به من ابراز علاقه میکرد بعدش گم میشد تا چندوقت...جز عذاب هیچی برای من نداشت

نمیدونم این مورد مثل موردی که من باهاش مواجه شدم هست یا نه...ولی اگر باشه امان الامان...مردی که تکلی ...

مشکلم دقیقا همینه

اصلا به من ابراز علاقه نکرده یا رابطه نخواسته که بگم میاد سو استفاده میکنه میره من اصن دوس دخترش نیستم ک

همیشه هم برا رفتن و نبودنش دلیل منطقی داره برا همین گیج شدم.

نمیدونم سر نبودنش من توهم میزنم که چون چراغ سبز نشون دادم رفته یا سر اینکه فک میکنم بهم علاقه داره توهم زدم

اصلا نمیتونم بفهمم چی درسته

زهرا طاهری
خوب مریضه هی توجه می کنه تا میری طرفش بی محلی می کنه، راستش دیوونه ست کارش از مریضی گذشته

میدونی با خودم میگم نکنه چون حساس میشم بنظرم میاد ک اینطوریه ک وقتی بهش توجه میکنم ناپدید میشه

نمیدونم کدوم حسم واقعیه کدومش توهم و از سر حساسیت هس 

زهرا طاهری
مشکلم دقیقا همینه اصلا به من ابراز علاقه نکرده یا رابطه نخواسته که بگم میاد سو استفاده میکنه میره م ...

نمیفهمی قضیه چیه چون اون نمیخواد تو بفهمی!

ممکنه تو آب نمک خوابونده باشدت ممکنه داخل رابطه دیگه ای باشه ممکنه بخاطر ترسش باشه، ترس از وابستگی ترس از ...

نمیفهمی قضیه چیه چون اون نمیخواد تو بفهمی! ممکنه تو آب نمک خوابونده باشدت ممکنه داخل رابطه دیگه ای ...

خاک تو سرم که اینطور که معلومه بد بازیچه دسش شدم بدددد

زهرا طاهری
خاک تو سرم که اینطور که معلومه بد بازیچه دسش شدم بدددد

ببین من نمیدونم دلیل رفتاراش چیه...ولی میدونم قطعا دلیلی داره که نمیخواد تو بفهمی برای همین واضح و روشن بهت نمیگه دلیل کارشو یا سردرگمت میکنه...این یعنی داره چیزیو پنهان میکنه... آدمی که صادقه بهت علاقه داره و چیزی برای پنهان کردن نداره خیلی روشن حرفشو میزنه...من از تجربه ام دوتا چیز خیلی مهم فهمیدم..یک اینکه اگر داخل رابطه با کسی گیج میشی و برات سوال ایجاد میشه و یه حس سردرگمی داری یعنی اون طرف نمیخواد تو بفهمی قضیه چیه و داره ازت پنهان کاری میکنه...دو به آدمی که یهو غیب میشه هیچوقت اعتماد نکن!