2777
2789
عنوان

دلم زایمان طبیعی می‌خواد 😭 با تجربه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 159 پست
اتفاقا خیلی به بیمارستان و پرنسلش بستگی داره از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری من ۳ رو ...

من خصوصی بودم گلم.دکتر خودمم بالا سرم بود. هرچقدرم خوب باشه بیمارستان زور زدنو ک خودت باید بزنی. ماما و دکتر نمیزنن

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار و باخودت نکن نزار تو اون شرایط ببینتت😂 شمام ۷۹ ای عزیزم؟

چکار کنم میخواد بیاد بند ناف و خودش قیچی کنه🤐

اره ۷۹ام

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اتفاقا خیلی به بیمارستان و پرنسلش بستگی داره از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری من ۳ رو ...

چقدر خوب که راضی اید. کدوم بیمارستان بودین؟

من عوض شدم ولی ؛ تو حسین (ع) بچگیمی   

فقط بهت بگم وقتی زایمان طبیعی میکنی راحت سرپا میشی 

نمیگم بخیه هات ادیتت نمیکنن چرا خوب درد و سوزش هست

ولی قابل مقایسه با سزارین که ۷ لایه پاره میکنن شکمتو نیست

من خودم میکفتم الا بلا میرم سزارین حتی میتونستم نامه بگیرم برم 

دکترمم اصلا اصرار به طبیعی نداشت ولی باهام صحبت کرد گفت ی درصد ممکن خوش زا باشی خودت زیر تیغ نبر 

من میخاستم خصوصی برم کلا فرق طبیعی و سزارین ۲ میلیون 

من همسرم میگفت وقتی خدا طبیعی گذاشت چرا میخای بزی زیر تیغ 

شما ی نگاه کنی توی کل کشورا طبیعی میارن فقط ایران که میگن خوب نیست و گشاد میشی 

قدیما طرف کلی زایمان میکرد گشاد میشد نه الان که یکی یا دوتا میخای بیاری تاز

بعدش اگه گشادم بشی بقول خیلیا که میگن

من دوربرم کسی طبیعی آورده نگفته گشاد شدم همه گفتت اولش تا رحم جمع شه ی جوری اما بعد چندماه مثل قبل میشی 

تازه ی درصدم گشاد بشی راحت میتونی بری ترمیم از روز اولتم خوشگلتر میشی 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

منم ۷۹ ام. جدی ی بهونه بیار نیارش 😐😂 البته هرجور خودت میدونی ❤️

خودمم میدونم اینقدر باهاش حرف زدم که اونجا حال من خوب نیست یه دفعه حرفی چیری فحشی بهت میدم میگه عیب نداره،ماما خصوصی گرفتم برگشت گفت باید بیای ماساژ بدی بدونی چقد سخته چه دردی و تحمل میکنه😐

بعد خودمم یه سقط داشتم تو هفته ۱۳تقریبا با درداش آشنا هستم میدونم قراره چی بشه🤐🤐🤐🤐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خودمم میدونم اینقدر باهاش حرف زدم که اونجا حال من خوب نیست یه دفعه حرفی چیری فحشی بهت میدم میگه عیب ...

مردا بخوان کاری بکنن خودت و بکشیم تاثیر نداره 😑

فقط بهت بگم وقتی زایمان طبیعی میکنی راحت سرپا میشی  نمیگم بخیه هات ادیتت نمیکنن چرا خوب درد و ...

دقیقا همینه . فقط تو ایران همه عشق سزن ! آبجی من سز شد کلی هزینه کرد ک بعدی رو ویبک بشه

مردا بخوان کاری بکنن خودت و بکشیم تاثیر نداره 😑

تازه فک کرده الکیه میگه تو بمون بیمارستان من سریع بچه رو میارم حموم میکنم😐میگم آقای محترم ببینم بچه از دستت میوفته...نمیدونم چکارش کنم

تازه فک کرده الکیه میگه تو بمون بیمارستان من سریع بچه رو میارم حموم میکنم😐میگم آقای محترم ببینم بچه ...

کاش می‌شد یبار ببری بخش زایمان و‌نشونش بدی😂