2777
2789
عنوان

بهار قشنگم تولدت مبارک❤❤

975 بازدید | 76 پست

زندگی سه تا پیچ داره تولد، رفاقت و مرگ تو پیچ دوم دیدمت تا پیچ سوم باهاتم 

تولدت مبارک زیبایی من 

یه سری چیزا برکتن تو زندگی ادم ها مثل دوست خوبی مثل تو مهربون و با وقار زیبا 

ببشید دیگ سایت خراب بود با تاخیر شد 

29# شهریور 

بازم تولدت مبارک دختر قشنگ و دوست مهربون 🎂🎂🎂🎂امیدوارم به اون چیزی ک ته دلته برسی 😁😁😁دیگ گفتم بیشتر ابرو ریزی نکنم😝 @bahar،  

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

مبارک

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

HBD..

https://abzarek.ir/service-p/msg/886587 امشب هم درست مثل شب های قبل به پشت بام رفتم تا کمی با ماه هم صحبت شم. چون آخرین باری که دیدمت بهم گفتی بعد از من حرف‌هات رو به ماه بزن قول میدم که ماه من رو هم در جریان حرف‌هات بذاره اما امشب خبری از ماه نبود، آسمون جوری ابری بود که با خودم گفتم نکنه هوای دلت گرفته‌؟ چون بهم گفته بودی رابطه‌ی خوبی با ماه و آسمون داری، شاید اینبار ابرا با اومدنشون میخوان غمی که تو توی دلت داری رو با من در جریان بذارن.میبینی ژنرال من؟ حتی آسمون هم فهمیده که درد تو درد منم هست. - هانیکو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی گل زیبا🌹

خواهش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@آنااام     @دخترمهربوون۲     @دلبرام ...

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😍😍😍😍عزیزم من فدای تو بشم خودت بهترینی اجی مهربونم بمونی برام عزیزدلم خیلی ممنون لطف کردی قشنگم ⁦ ...

قلبونت بهار قشنگم خیلی عزیزی برام دختر با انرژی گلم نینی سایت با وجود تو برام قیشنگه😍😍😍😉🤩🤩🤩💋💋💋💋❤❤❤❤❤ دیگ‌دلم میخواست یکم اذیتت کنم دلم‌سوخت🤣🤣🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو