2777
2789
چند هفته پیش از روش بدمزه کردن استفاده کردم دخترم روزها پستانک نمیخورد
اما قبل خواب چهار پنج ساعت بهانه گیری میکرد
و بسیار پرخاشگر و.عصبی بود و با خواهرش دعوا میکرد

منم بعد ده روز دیدم کنار نمیاد و ضربه روحی میخوره دادم بهش خورد

به نظرتون چی کار کنم

شماها چند وقت طول کشید بچتون رو از پستانک بگیرید؟؟؟؟
*****لطفابریدتو وبلاگم مطمئنم خوشتون میاد ****** http://mofidtypik.blogfa.com/
خواهرزادم خیلی وابسته بود رفته بودن گردش باباش داشت زغال اماده میکرد برای کباب خواهرزاده پیشش بود پست ونکش افتاد رو ذ غال سوخت یکی دوروز بی قراری کرد بعد فراموش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم خیلی وابسته بود تو این سن. واقعا نگران بودم چطور ترک کنه . ولی اصلا منعش نکردم حدود 7 - 8 تا هم پست ونک داشت همیشه هم دم دستش بود هر وقت اراده میکرد تو خواب میذاشتم دهانش . کار به جایی رسید که دیگه خودش نخواست و نخورد به نظرم اگه آمادگیشو نداره بازم بهش زمان بده
بچه ها زرنگن متوجه میشن میخوای بهش ندی حریص تر میشن. من با همین روش پسرمو از شیشه شیر هم گرفتم . شیشه های شیرش همیشه در دسترس گذاشتم و تا میخواست بهش میدادم وقتی هم نمیخورد تعارفش می کردم خودش زده شد از شیشه الا که دو سال و سه ماهشه با نی شیر میخوره