چه خوب یه نفر پیدا شد تجربه شو بعد عمل ابدو گفت .واقعا خیلی کمک کننده س .من هم چاق نیستم و بی ام آی استاندارد رو برای عمل ابدو دارم به خاطر فتق شکمی و دررفتگی عضلات شکمم که دیاستاز شکمی بهش میگن مجبورم عمل کنم که بعدشم به زیبایی و جمع کردن پوستم ختم میشه 14روز دیگه میخوام برم کرج برای عمل .
یه سری رفته بودم دکتر یه خانم عمل ابدو انجام داده بود آنچنان از درد داد میزد کل بیمارستان صداش پیچیده بود
بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️
بلد نیستم چه طور میشه در جواب دوستان پیام داد و اظهار نظر کرد .من پیام اولمو در جواب دوستی که عمل ابدو انجام داده بود نوشتم که توی اون صفحه نیومد وخودم شدم استاتر .بگذریم .برای کسایی که بااین عمل اشنا نیستن من میخوام تموم تجربیاتمودراختیارتون بزارم .البته هنوز دوهفته مونده تا عملم .ولی خیلی اطلاعات درمورد این عمل به دست اوردم .اینکه اول باید bmi رو باتوجه به قد ووزنتون دربیارید برای کسایی که چاق هستن این عمل اصلا امکان پذیر نیست حداقلش دکترای باوجدان این عملو انجام نمیدن چون منجر به فوت بیمار میشه و امبولی میشه .فقط کسایی کاندید این عمل هستن که شکم افتاده و عضلات در رفته در اثر زایمان دارن که باورزش اصلا جمع نمیشه واگرهم کسی لاغر کنه پوست شل و واویزون داره که فقط باید ابدو کنه
خانم نیلوفر سلام درد بعد هر عملی وجود داره .این عمل هم مثل همه ی عملها .ولی خب فقط یک شب بیمارستان هستی و با توجه به نظر دکترت سه روز تا ده روز بعد عملت درن هایی که بهت وصله رو درمیاری و یواش یواش بعد ده روز میتونی حس خوب لاغری یک شبه رو تجربه کنی .که اون موقعس که میگی کاش زودتر عمل کرده بودم وقتی تمام لباس ها اندازه ت میشه
اینم بگم این عمل حدودا پنج ساعت طول میکشه خب وقتی به هوش میای اون حالت تهوع که بیشتر اذیتت میکنه وبرای خودم که تجربه ی بیهوشی رو دارم اون حالت خفگی بعد به هوش اومدن که به خاطر اون لوله ایی که حین عمل تو گلوت بوده و گلوتو خراشیده .خودم میخوام با دکتر بیهوشی م صحبت کنم که اگه میشه با ژل لوله رو اغشته کنن که راحت تر وارد گلوم بشه و گلوم خراشیده نشه .البته به خاطر مواد بیهوشی هم هست که احساس گلو درد داری .که من خودم میخوام شربت دیفن هیدرامین ببرم که همون لحظه قرقره کنم یا اسپری سر کننده تا اون یه شب بعد عمل بگذره .از فرداش که باید پاشی راه بری دیگه حالتهای شب قبلو نداری .باید راه بری تا هم روده ت کار کنه هم خون تو پاهات لخته نشه .بعدش سوندتو درمیارن و با دوتا درن راهی خونه میشی .گرچه برای من که از شهرستان میخوام برم کرج راهی هتل میشی
بعدشم باید داروهاتو سرساعت بخوری و حسابی تقویت کنی تا چندروزی که دکترت گفته بگذره و بری مطب برای دراوردن درن هات .گرچه من هنوز اینو نمیدونم چه طوری تو اتاق عمل گن یا شکم بند برات میبندن با وجود اون دوتا درن .شایدم نبندن بزارن بعد دراوردن درن ها .کسایی که عمل کردن بیان بنویسن دقیقا از کی گن بستن .من بعد زایمان نتونستم گن ببندم چون احساس خفگی میکردم حالا نمیدونم چه طوری میتونم دو سه ماه این گن و تحمل کنم .به همین خاطر گذاشتم تو پاییز عمل کنم که زیاد عرق نکنم و هوا خنک باشه .
ازدوهفته قبل عمل رژیم پرپروتین و میخوام شروع کنم واینکه سبزی و میوه و اب زیاد بخورم بخصوص روزهای منتها به عملم .که بدنم هیدراته بشه و ناشتای بعد عملمو بتونم تحمل کنم .ازمایشهای کاملی که دکتر اینترنتی برام فرستاد و کامل انجام دادم وبهم گفت تا روز عملت باید روزی دوتا ففول بخوری .خودمم هرروز صبح ویتامین سی میخورم .وهمش درحال نوشتن هستم که چه چیزهایی با خودم به کرج ببرم که دوره ی نقاهتم بهتر بگذره .مطمنن اگر کسی تو شهر خودش عمل کنه خیلی شرایط براش بهتره تا بری شهردیگه .ولی خب چون بخیه ی این عمل خیلی زیاده من زیبایی و ظرافت این بخیه و زیبایی نافم خیلی خیلی برام مهم بود یک سال و نیمه مدام در حال پیدا کردن دکتر خیلی خوب هستم که به زیبایی بدن هم اهمیت بده .چون تو شهر خودم کارهای دکترامو نپسندیدم اونقدر بخیه بد زدن واونقدر بالا زدن نزدیک ناف که لباس زیرهم بپوشی بازهم بخیه هات معلومه .