2777
2789
عنوان

تجربه ی بعد عمل ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 44865 بازدید | 42 پست

سلام من ۶ روز پیش عمل ابدومینوپلاستی داشتم توی کرج از مشهد رفتم اونجا و خیلی اذیت شدم توراه چون درن به من وصل بود وبرگشتم شهرخودم امروز هم رفتم درن ها رو دراوردم  ولی اگه کسی ساکن کرج باشه فکر نمیکنم اذیت بشه 

عمل سختی بود ولی درکل به دردش میارزه وقتی میبینم شکمم خوب شده حس خوبی بم دست میده 

چندروز پیش نظرمو نوشتم راجب عمل واینکه خیلی راضی بودم از کار دکترم یه بنده خدایی بم میگه داری تبلیغ میکنی واسه دکترت من فقط تجربمو گفتم همین چون قبل عمل خیلی استرس داشتم ومی اومدم تو همین سایت نظرات رو میخوندم  الان گفتم منم تجربمو بنویسم شاید به درد یه بنده خدایی برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سه روز پیش عمل کردم قبل عمل اینقدر چیزهای وحشتناکی در مورد درد بعد عمل خونده بودم که یک هفته از استرس خوابم نمی‌برد پنجشنبه عمل کردم وقتی آوردند توی اتاق یک شیاف برام گذاشتن پمپ درد هم دکترم گفت لازم نداری دردش از سزارین خیلی خیلی کمتر بود فردا هم باید برم دکتر برای تعویض پانسمان سه شنبه هم درن و جدا میکنه دکتر

سلام من سه روز پیش عمل کردم قبل عمل اینقدر چیزهای وحشتناکی در مورد درد بعد عمل خونده بودم که یک هفته ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه چقدراین تجربه منو آروم کرد منم چند روز دیگه لیپو ابدو دارم و تجربه ی سه سزارین خوشحالم دردش کمتر از سزارینه🙏🏻🌹