2777
2789

بچه ها من تازه گذاشتم اردتونسی رو یعنی از مرداد تا الان که ابانیم  دانشجو هستم دانشگاه میرم نمیدونم چرا موقع خندیدن خجالتم میگیره . 

یعنی چیز زشتی نیس ؟ قشنگه یعنی ؟ به اصطلاح باکلاسه؟ 

شما دیدتون چجوریه یعنی الکی حساس شدم ؟

ی کوچولو دلداری میدید نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا چیز بدی نیست عادی باش به مرور برای خودت هم عادی میشه چه برسه به بقیه

من بچه تر بودم همچین با دهن باز میخندیدم

🤣😁 حس بهتری میده 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وا من اینقد کلاس میزارم همه بهم احترامم میزارن عزیزم ارتودنسی مال پولداراس خجالت چیه

😐 کلاس نداره

همین ارتودنسی رو با قیمت یک چهارم دانشکده دندونپزشکی انجام میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وا من اینقد کلاس میزارم همه بهم احترامم میزارن عزیزم ارتودنسی مال پولداراس خجالت چیه

واایییی جدی میگی اینو 

اعتماد به نفس گرفتم 

یعنی موقع خندیدن تو جمع دوستا اردتونسی آدمو یک جوری نشون نمیده ؟ 

یعنی خوشگله از دید اطرافیان ؟

من ۲ساله دارم 

دیگه کم کن باید درش بیارم 

باورت میشه ناراحتم ؟؟ 

خیلیی قشنگه رو دندونام 

و اینکه اینو یادت نره که الان دیگه قیمتش شده ۶۰، ۷۰تومن 

پس همینا قیمتش کم نیست 😅

وا من ۱۱ سالم اینطور ها بود گذاشته بودم فکر میکردم شدم بچه پول دار انقدر عشق میکردم 😂😂😂 

الان که بزرگ شدم حس خاصی راجبش ندارم ولی واقعا چیزه بد و خجالت آوری نیست از نظرم 

خب من 65 میلیون پول دادم (: چندمیلیون بم انداخت)))) نمیتونم خحالت بکشم پولهههه پولللل😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣😐

فقط اینو میگم که خیلیا ارزشونه درست کنن و از پس هزینش برنمیان یه چیز لاکچری شده تو این دوره ارتودنسی و لمینت 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم