2777
2789
عنوان

خوش پوستا بیان لطفا

885 بازدید | 79 پست

سلام

دوستای گلم میخوام دی دی کرم بخرم، لطفا هر کی استفاده کرده بگه چطوره؟ من میخوام هم بعنوان آبرسان و ضدچروک، هم بعنوان ضدآفتاب و هم در مهمونیا بعنوان کرم پودر ازش استفاده کنم. لطفا تجربیاتتون رو بگین بهم. بگین چه مارکی خوبه؟ میترسم بخرم رو پوستم خوب نشینه. دلم میخواد محصولی استفاده کنم که پوستم رو خوب بکنه بدون اینکه آرایشم رو زیاد و مصنوعی نشون بده. هر چی میدونین بهم بگین لطفا.

قبلش از همتون ممنونم دوستای گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ما لوازم آرایشی و مراقبت پوستی میفروشیم میتونم کمکتون کنم؟

سلام، اگر ممکنه در مورد جواب سوالام راهنمایی کنین. ممنونم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
من دی دی کرم لافارر استفاده میکنم هم سبکه هم پوشانندگیش خوبه.البته من لک و جوش رو پوستم ندارم فقط یک ...

ممنون عزیزم، بنظرت با همه پوستی سازگاره؟

هیچ کرمی نمیتونه اونقدر موثر باشه برا این همه کااار ولی پوشش کمی میده و مرطوب کنندست 

اخه عزیزم دی دی کرم کلا چندمنظوره تولید شده 

خواهرم یکی خرید ولی نمیدونم چه مارکی بود خودمم نزدم نمیدونم بنظرم اگر جایی تستر داشته باشن خوبه  ...

خواهرتون راضی بود عزیزم؟

از نظر من یه کامسیلر بت یه ضد آفتاب خوب بی رنگ میتونه کار همشونو بکنه و سبک ترم باشه

بنظرت اینجوری پوشانندگیش مناسب مجالس و مهمونی هم هست؟