sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 عنوان بچه ها حضوری برم دانشگاه قبولم میکنن 203 بازدید | 13 پست بخدا دیگه رد دادم از وقتی نتایج اومده دارم گریه میکنمکلی هم تاپیک زدم و نتیجه ای نداشتبا سوابق نحصیلی دانشگاه غیرانتفاعی قبول نشدمدو سه نفر از دوستام میگن حضوری برو قبولت میکنن خیلیا همینجوری رفتنتوروخدا کمکم کنید 1401/06/29 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 معدل کتبیت چن بود؟چه رشته هایی زدی؟ وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
پرنیااااان عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 5331 آره بابا رشته های بدون کنکور که بدرد نخورم هست فقط ۴ سال وقتتو هدر میدن فراوان هست که اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی 😑
sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 معدل کتبیت چن بود؟ چه رشته هایی زدی؟ کنبیم کم بود یازده بود ولی معدل کلم خوب بودرشته میکروبیولوژی زدمدوستم میگه داداشم تو همین دانشگاهه هس ملاکشون هممعدل بالای ۱۴ هس اونم معدل کل نه کتبیداداشش هم میگه مهر رفته بود همینجثری ثبت نام کرده
sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 آره بابا رشته های بدون کنکور که بدرد نخورم هست فقط ۴ سال وقتتو هدر میدن فراوان هست که& ... یعنی حضوری برم حله؟بدرد نخور هم نیس رشته های این دانشگاهه
sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 منم انقد امشب گریه کردم خیلی حالم بده خابم نمیبره منم اصلا خواب به چشام نمیاد 🥺
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 کنبیم کم بود یازده بود ولی معدل کلم خوب بود رشته میکروبیولوژی زدم دوستم میگه داداشم تو ... من معدل کتبیم ۱۷ بود میکرو بیولوژی آزاد مرکز استانمونو اوردم علوم تربیتی اصفهانو هم اوردم ولی میخام برم علوم تربیتیفک کنم معدل کتبیت باید بالا باشه واسه همین نیاوردی وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 غیر انتفاعی همون پیام نوره؟ وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 من معدل کتبیم ۱۷ بود میکرو بیولوژی آزاد مرکز استانمونو اوردم علوم تربیتی اصفهانو هم اوردم ولی میخام ... والا این دانشگاهه ملاک پذیرشش معدل کل بالای۱۴ هستبعد نمیدونم تو سایت سنجش ک ثبت نام میکنیم دانشگاه سوابق رو ارزیابی میکنه یا سازمان سنجش کشور؟
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 والا این دانشگاهه ملاک پذیرشش معدل کل بالای۱۴ هست بعد نمیدونم تو سایت سنجش ک ثبت نام میکنیم دا ... نمیدونم اجیباید از ی مشاور بپرسی وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍
sayebanaftab مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 نمیدونم اجی باید از ی مشاور بپرسی بازم مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی
آلبییسسسس عضویت: 1400/12/10 تعداد پست: 1114 بازم مرسی عزیزم ک وقت گذاشتی قربونت عزیزم وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍