2777
2789

چند تا از جاهای خوشگل شمالو معرفی کنید و به نظرتون قشنگ ترین ساحل کدوم شهره 🤍

ممنون میشم اگر بگید چون اخر هفته داریم میریم اگر خدا بخواد بعد سالی شمال گفتم از نی نی سایتیا بپرسم ببینم کجاهای شمال قشنگه😍

منم خیلی دلم میخواد 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمال همه جاش قشنگه،هیچ فرقی نداره

ولی خب بنظر من سمت رشت و انزلی قشنگتره

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم
فقط گیلان برو‌ اصلا مازندران نرو

اومدم همینو بگم

سواحل گیلان خیلی بهتر و تمیزتر از مازندرانه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
شمال همه جاش قشنگه،هیچ فرقی نداره ولی خب بنظر من سمت رشت و انزلی قشنگتره

دیقیقا

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚

گیلان برو . خیلی جاهای قشنگی داره ،جنگل گیسوم حتما برو

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

من هفته پیش رفتم حیف از اون طبیعت ک انقد کثیفش کردن  پر از زباله بود...ماسال برو...جواهرده ...رامسر شهر گرونی بود تله کابینش بد نبود اما بلیطاش گرون بود بارون و مه بود ک هیج لذتی از تله کابینش و بامش نبردیم... هتل قدیمشو رفتیم ...نیاسته کتالم مزار حبیب محبیان...اما واسه اجاره خونه رفتیم چابکسر ک ی کوچولو فاصله داشت با رامسر اما مناسب تر بودن...ب نظرم گیلان خیلی تمیز تر از مازندرانه..ساحل گیسوم...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم