2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی شمالو بیایین بگین😍تاحالا شمال نرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 6772 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته پیش رفتم حیف از اون طبیعت ک انقد کثیفش کردن  پر از زباله بود...ماسال برو...جواهرده ...ر ...

ساحل گیسومو تعریفشو شنیدم اتفاقا،حیف واقعا بعضیا رعایت نمیکنن چند روز پیش شنیدم ظاهرا عراقی ها رفتن شمال 😐من ایرانی بچه بودم ی سری رفتم همش بعد عراقیا هرسال اونجان... 🤦‍♀️

خوش بگذره گلم 🤍🤍 فومن چجوریه از لحاظ طبیعت و جاهای دیدنی؟ 

خیلی جاهای خوشگل داره مثه قلعه رودخان . اولسبنگاهم سرچ کن خیلی جای خوشگلیه 😁نمیدونم البته اسمشو درست تایپ کردم یا نه .بعدم قلب استان گیلانه به همه ی شهراش مثلا یکساعت اینا فاصلس میتونی با فاصله کم به همه جا سر بزنی باز شب برگردی اقامتگاهت ما دقیقا بخاطر همین انتخابش کردیم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ساحل گیسومو تعریفشو شنیدم اتفاقا،حیف واقعا بعضیا رعایت نمیکنن چند روز پیش شنیدم ظاهرا عراقی ها رفتن ...

آره توی اینستا دیدم چند تا اسکانیا عراقی میرفتن شمال...خیلی عراقو تمیز نگه داشتن اومدن شمالم گند بزنن😒 هر چند ایرانیای خودمونم رعایت نمیکنن جاده جواهرده رو بری میبینی چقدر کثیفه و آشقال ریختن...شما ک از کرج میاین از سمت جاده چالوس میاین دیگه اول میرسین ب چالوی و نمک آبرود و رامسر...ب نظر من وقتتونو بیشتر واسه گیلان و لاهیجان و ماسال و ماسوله بذارین تمیزتره...من ک دیگه آخر سفر خسته شدم همه جای شمال شبیه همه ...بیاین جنوب😁 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آره توی اینستا دیدم چند تا اسکانیا عراقی میرفتن شمال...خیلی عراقو تمیز نگه داشتن اومدن شمالم گند بزن ...

اره یه بار من که حدودا ۷ ساله بودم رفتیم سمت انزلی بعد مامانم هرموقع از شمال یاد میکنیم کثیفی اونجا یادش میاد و همش میگه وااای نریم شمال 🤦‍♀️

الان بعد ۱۱ سال راضی شدن بریم شمال بلخره،جاده چالوس زیاد میریم احتمالا برای نیفتادن تو ترافیک و زودتر رسیدن از جاده قزوین_رشت بریم سمت ساحل گیسوم هرچند که من گفتم بریم چالوس گفتن نه اونجا تکراریه😐امیدوارم تمیز باشه و خلوت که مامانم دوباره غر نزنه ، خلاصه بلخره تصویب شد کجا میخوایم بریم 😍😂

خیلی ممنون از راهنماییتون💚💚

نمک آبرود هم شنیدم قشنگه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

جواهر ده ...ساحل بابلسر....سیسنگان...نمک آبرود...جنگل دوهزار سه هزار سمت مازندران

ماسوله...ساحل گیسو....قلعه رودخان...ییلاقات ...رودخونه ماسال سمت گیلان

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›