2777
2789
عنوان

کیا نصف شبا گرسنن همیشه؟

131 بازدید | 11 پست

بیاین همو پیدا کنیم

دیشب ۴ صبح کلوچه خوردم تو خواب😑

الانم لوقما بدس😑

چی میقولی هموطن

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

شوهرم هی پا میشه تق تق می‌کنه اعصابم خورد میشه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت 8 یبار چی خوردم الانم خوردم ساعت 4 هم گشنم میشه🥴🥴🤭🤭🤭🤭

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

من اصلا 🤪

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شوهرم هی پا میشه تق تق می‌کنه اعصابم خورد میشه 

مث بابای من 

یه شب داشتم سکته می‌کرد صدای خورد شدن بيسکوئيت میومد نگو بابام بوده😂💔

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
مث بابای من  یه شب داشتم سکته می‌کرد صدای خورد شدن بيسکوئيت میومد نگو بابام بوده😂💔

😂😂 نه دیگ من صدا میاد میفهمم کار کیه 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...