سلام سپاس جان
اول از همه بگم خداوند بزرگ پدر و برادر عزیزت رو غرق در رحمت بیکرانش کنه و سایه ی مادر و خانواده ات رو روی سرت مستدام بداره و خودت رو عمری پر از نور و برکت و سلامتی و البته طولانی بده.
من فوبیای بیماری و مرگ داشتم و البته هنوزم درگیرم، بعد از کرونایی که پارسال خانوادگی گرفتیم و تقریبا از لب تیغ برگشتیم.
این فوبیا صد برابر شد. خیلی سخته شب ها نتونی بخوابی و صبح ها با استرس و تپش قلب بیدار بشی و روزت به بدترین نحو بگذره و ...
ما یک خانواده پر جمعیت هستیم من و همسرم همیشه بهترین چیز ها رو در زندگی ملاک قرار میدیم. یکی از برنامه ها مون هم داشتن چندین بچه بود. بچه های زیاد تحصیلات خوب....
خودم تحصیلکرده هستم و همسرم به تازگی دفاع دکتری داشتن، بچه هام نسبت به اطرافیان در سطح بالاتری قراردارن، همسرم خیلی تلاش میکنه تا در رفاه نسبی باشیم و هستیم شکر خدا... ولی نمیدونم این فوبیا از کجا اومد چرا ولم نمیکنه حتی وحشت از دکتر رفتن دارم.
یه مدت کارم شده بود گریه و ناله که چرا بچه دار شدم وقتی قراره یه روزی بچه ها بمیرن، گریه و ناله که خدایا اگه من نباشم دخترام چی میشن...
تا اینکه با راهنمایی یکی از دوستان با تاپیک شما آشنا شدم. روزها خیلی کارم زیاده رسیدگی به امورات بچه ها وقتی برام نمیذاشت و من شب وقتی همه خواب بودن شروع به خوندن میکردم و گاهی صبح ها قبل از بیدار شدن بقیه، و این برام خیلی بهتر شد، سپاس جان تاپیکت مثل قرص خواب بود برام شب ها که چند صفحه میخوندم با آرامش میخوابیدم. یک شب حالم بد بود کفر گفتم خدا منو ببخشه گفتم خدایا دوستم نداری وگرنه نمیذاشتی اینقدر رنج و استرس رو تحمل کنم. باورت نمیشه اون شب صفحه ۱۹۵ بودم تا باز کردم دیدم گذاشتی که خدای بزرگ میگه من شما رو تنها نذاشتم و با شما دشمنی ندارم، استغفار کردم و چند شب فقط صفحه ۱۹۵ رو میخوندم..
مثل بچه ها وقتی خوراکی هاشون آخرش میمونه کمتر میخورن منم کمتر میخوندم تا تموم نشه. ولی الان میخوام دوباره از اول بخونم
سپاس جان با اینکه خوب نشدم ولی حسم خیلی بهتر شده
میدونم اگر من کمی خودم رو بهتر کنم صدبرابر بهترش اونجا منتظر منه
به پرنده ها دون میدم
به گلا رسیدگی میکنم
حشرات رو به راحتی نمیکشم
از حداقل های که به چشم نمیاد استفاده میکنم برای بالا کشیدن خودم و اینکه داخل تاپیکهای میرم که دوستان مشکل منو دارن و تاپیک شما رو معرفی میکنم..
شما به من کمک بزرگی کردید شاید خوب نشدم ولی راه خوب شدن رو نشونم دادید.
چه شبهایی که من با حس خوب شما خوابیدم و برای درگذشتگانتون دعا کردم.
خیلی ازتون ممنونم و فقط میتونم بگم که خدای بزرگ از خزانه بیکران رحمتش بهترین بهترین هاشو نصیب شما کنه دوست خوبم روی ماهت رو میبوسم.
همیشه در پناه حق باشی.