2777
2789

@سپاس1  

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همینه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
آره گلم کاش جواب بده

سلام دوست عزیز 

روزی که این تاپیک رو دیدم، سایت به دلیل مسائل جاری قطع بود 

فقط تونستم لایک کنم که بدونی دیدمت. 

بعدش شروع کردی به خوندن، هر روز توی اعلاناتم میدیدمت، برات آرزوی برکت و آگاهی و عشق می کردم، تقریبا 35 صفحه دیگه مونده تاپیک رو تموم کنی، امیدوارم به اندازه ی زمانی که برای خوندنِ اون تاپیک صرف کردی (والبته به من منت گذاشتی که وقتتو برای نوشته ها و مطالب من گذاشتی) به همون اندازه هم برات مفیدِ فایده بوده  باشه (خیلی وقتا میدیدم که نیمه شب یا صبح زود می خوندی). 

الان چیزی نگو 

تاپیک رو که تموم کردی، همینجا برام پست بزار، در خدمتت هستم دوستِ من. 

شاید برات سوال باشه که چرا تاپیک قفله، دلیلش این هست که هرچی باید گفته بشه توی همون 200 صفحه گفته شده و باقیش میشه تکرارِ مکررات و زیاد شدنِ بیخودیِ صفحاتِ تاپیک و به دنبالِ اون مقاومت در مقابل خوندنش به دلیلِ زیاد بودنِ حجم صفحات. در واقع اگه تاپیک قفل نبود کاربرها بلافاصله با دیدنِ تاپیک شروع به پست گذاشتن می کردن درحالیکه الان که تاپیک قفله وقتی مطالب رو می خونن کم کم جوابِ سوالاتِ خودشون رو لابه‌لای مطالب می گیرن. در ضمن با بحث و دعواهای احتمالیِ کاربرها، تاپیک هم به حاشیه کشیده نمیشه. 

درپناهِ نور و عشقِ خدای مهربون باشی ✨✨✨

سلام دوست عزیز  روزی که این تاپیک رو دیدم، سایت به دلیل مسائل جاری قطع بود  فقط تونستم ل ...

سلام سپاس جان

اول از همه بگم خداوند بزرگ پدر و برادر عزیزت رو غرق در رحمت بیکرانش کنه و سایه ی مادر و خانواده ات رو روی سرت مستدام بداره و خودت رو عمری پر از نور و برکت و سلامتی و البته طولانی بده.

من فوبیای بیماری و مرگ داشتم و البته هنوزم درگیرم، بعد از کرونایی که پارسال خانوادگی گرفتیم و تقریبا از لب تیغ برگشتیم.

این فوبیا صد برابر شد. خیلی سخته شب ها نتونی بخوابی و صبح ها با استرس و تپش قلب بیدار بشی و روزت به بدترین نحو بگذره و ... 

ما یک خانواده پر جمعیت هستیم من و همسرم همیشه بهترین چیز ها رو در زندگی ملاک قرار میدیم. یکی از برنامه ها مون هم داشتن چندین بچه بود. بچه های زیاد تحصیلات خوب....

خودم تحصیلکرده هستم و همسرم به تازگی دفاع دکتری داشتن، بچه هام نسبت به اطرافیان در سطح بالاتری قراردارن، همسرم خیلی تلاش میکنه تا در رفاه نسبی باشیم و هستیم شکر خدا... ولی نمیدونم این فوبیا از کجا اومد  چرا ولم نمیکنه حتی وحشت از دکتر رفتن دارم.

یه مدت کارم شده بود گریه و ناله که چرا بچه دار شدم وقتی قراره یه روزی بچه ها بمیرن، گریه و ناله که خدایا اگه من نباشم دخترام چی میشن...

تا اینکه با راهنمایی یکی از دوستان با تاپیک شما آشنا شدم. روزها خیلی کارم زیاده رسیدگی به امورات بچه ها وقتی برام نمیذاشت و من شب وقتی همه خواب بودن شروع به خوندن میکردم و گاهی صبح ها قبل از بیدار شدن بقیه، و این برام خیلی بهتر شد، سپاس جان تاپیکت مثل قرص خواب بود برام شب ها که چند صفحه میخوندم با آرامش میخوابیدم. یک شب حالم بد بود کفر گفتم خدا منو ببخشه گفتم خدایا دوستم نداری وگرنه نمیذاشتی اینقدر رنج و استرس رو تحمل کنم. باورت نمیشه اون شب صفحه ۱۹۵ بودم تا باز کردم دیدم گذاشتی که خدای بزرگ میگه من شما رو تنها نذاشتم و با شما دشمنی ندارم، استغفار کردم و چند شب فقط صفحه ۱۹۵ رو میخوندم..

مثل بچه ها وقتی خوراکی هاشون آخرش میمونه کمتر میخورن منم کمتر میخوندم تا تموم نشه. ولی الان میخوام دوباره از اول بخونم

سپاس جان با اینکه خوب نشدم ولی حسم خیلی بهتر شده

میدونم اگر من کمی خودم رو بهتر کنم صدبرابر بهترش اونجا منتظر  منه

به پرنده ها دون میدم

به گلا رسیدگی میکنم

حشرات رو به راحتی نمیکشم

از حداقل های که به چشم نمیاد استفاده میکنم برای بالا کشیدن خودم و اینکه داخل تاپیکهای میرم که دوستان مشکل منو دارن و تاپیک شما رو معرفی میکنم..

شما به من کمک بزرگی کردید شاید خوب نشدم ولی راه خوب شدن رو نشونم دادید.

چه شبهایی که من با حس خوب شما خوابیدم و برای درگذشتگانتون دعا کردم.

خیلی ازتون ممنونم و فقط میتونم بگم که خدای بزرگ از خزانه بیکران رحمتش بهترین بهترین هاشو نصیب شما کنه دوست خوبم روی ماهت رو میبوسم.

همیشه در پناه حق باشی.

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام سپاس جان اول از همه بگم خداوند بزرگ پدر و برادر عزیزت رو غرق در رحمت بیکرانش کنه و سایه ی مادر ...

سلام عزیزم 

ممنونم بابت ابراز لطف و محبتت به من و خانوادم. 

خدای مهربون خودش حافظ و نگهدارِ خودت و عزیزانت باشه و به دلت آرامش بده و قلبت رو لمس کنه ✨✨✨

خوشحالم که مطالب تاپیک برات مفید بوده و تونسته کمی به حسِ خوب و آرامشت کمک کنه. 

مطمئن باش آیه ای که در صفحه ی 195 دیدی تصادفی نبوده، توی همون صفحه به نشانه ها اشاره شده، فقط ما باید هوشیار و آگاه باشیم و نشونه ها رو درک کنیم. 

متاسفم بابت درد و رنجِ روحی ای که میکشی می تونم درکت کنم شما چندمین کاربر هستی که در این مورد با من صحبت کرده و خیلی وقتا روندِ عادی زندگیشون بابت این فوبیا مختل شده. 

عزیزم گذشته از مطالعه ی تاپیک و تجدید نظر  کردن در ماهیتِِ مرگ و زندگی و تغییر ِ چهارچوبی که از بچگی توی ذهن ما در مورد مرگ شکل گرفته، شما باید علت رو بررسی کنی، اینکه بدونی اولین بار کِی و کجا این فوبیا سراغت اومد، یا چه مواقعی بیشتر سراغت میاد، یا چه اتفاقی یا شرایطی بدترش می کنه، با پبدا کردنِ علت و عوامل، می تونی تا حدود زیادی کنترلش کنی. 

ولی خودت راه حلِ هوشمندانه ای پیدا کردی یا شاید خواست خدای مهربون بوده که شرایطِ فراغتت آخرِ شب و اولِ صبح باشه، درست زمانیکه بیشترین افکارِ منفی به سرت هجوم میاره و به دنبالش احساسات منفی میاد، و خوندنِ مطالبِ آرامش بخش و مثبت، خیلی کمک کننده هست. 

به خصوص آخرِ شب قبل از خواب، ما معمولا با هر حس و حالی که به خواب بریم، صبح هم با همون حس و حال بیدار میشیم، پس اگر شب قبل از خواب آرامش و روحیه مثبت داشنه باشیم، صبح هم حالِ دلمون خوبه. 

در جوابِ همه ی اون اگر اگرها ( اگر من نباشم، اگر بچه ام نباشه، اگر همسرم نباشه و...) بگو خدا که هست، خدایی که از همه ی ما به ما مهربون تر و دلسوز تر هست. می دونم گفتنش راحته ولی قبول کردنش با احساساتِ انسانی و زمینی ما سخته، ولی یک مدت که تکرار کنی به باورِ قلبی هم می رسی و قلبت آروم می گیره ان شاءالله. 

راستی نگفتی چندتا فرشته داری؟ 

خدا حفظشون کنه برای تو و همسرت 

و همچنین، شمارو برای فرزندانتون