2777
2789

تا حالا چندین بار هم گفته و من رد کردم اونم چیزی نگفته انقدر مهربونه و هوامو داره بهم و به خواسته هام احترام میزاره وقتی اسم بچه میاره میگم ن هیچی نمیگه دیگه ولی من دلم براش میسوزه 

امروز دیدم از سر کار اومده خونه برام ی دست گل و مانتو خریده بود ی لباس عروسکی دخترونه هم خریده بود گفتم اینو چرا خریدی گف خیلی ازش خوشم اومد خریدم برای وقتی که بچه دار شدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقت داریم برای بچه دار شدن از طرفی خودم دانشجو پزشکی ام واقعا بخوام بچه دار شم اذیت میشم خیلی عقب میوفتم ولی مادر شوهرم و شوهرم میگن تو بیار ما بزرگش میکنیم 

خیلی وقت داریم برای بچه دار شدن از طرفی خودم دانشجو پزشکی ام واقعا بخوام بچه دار شم اذیت میشم خیلی ع ...

بیاری که خوبه عزیزم

میتونی از مادرو مادرشوهرت کمک بگیری

جاری منم شاغله بچه هاشو مادرشوهرم براش نگه میداره

بیاری که خوبه عزیزم میتونی از مادرو مادرشوهرت کمک بگیری جاری منم شاغله بچه هاشو مادرشوهرم براش نگه ...

از مسولیتش میترسم ولی انقدر شوهرم خوبه مهربونه هیچی نمیگه دیگه روم نمیشه بهش بگم ن واقعا موندم چیکار کنم 

خیلی وقت داریم برای بچه دار شدن از طرفی خودم دانشجو پزشکی ام واقعا بخوام بچه دار شم اذیت میشم خیلی ع ...

اینا حرف بچه فقط مادرشو میخواد شب بیداری شیر خوردن گریه های وقت و بی وقت و... اگه واقعا توانشو نداری بزار برای وقتی که وقت و ... رو داشته باشی ولی از سلامت جسمانیت مراقبت کن

دیگه کاریش نمیشه کرد.من ۶ ساله ازدواج کردم هم خانواده ها هم همسرم خیلی فشار میارن.دیگه چاره ای ندارم

من هیچ کس بهم چیزی نمیگه ولی خب شوهرمم چندباری که گفت و رد کردم این همه علاقش به بچه رو که میبینم ی جوری میشم دلم خیلی میسوزه ☹️