حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
من پشت کنکور نشستم و سال دوم پرستاری قبول شدم...الانم دارم ماشین برا خودم میخرم افتخارش برای خودمو و خانوادامه...اینارو گفتم که پاشی از جات...اگرم بهانه ات سنت هست باید بگم من علاوه بر دو سال پشت کنکور موندن دو سال هم سرکار نرفتم ...پس بشینم بگم چهار سال عمرم گذشت و هیچی نشد و زانوی غم بغل بگیرم؟؟؟بشینی یه جا افسرده میشی...پاشو ورزش کن با برنامه شروع کن...من با تلاشم هم برای خودم هم خانواده ام هم جهیزیه ام خرید کردم...الانم ماشینم چند ماه دیگه به دستم میرسه...بلند شو ازجات دختر 😡😡😡😡
حرفای منو بخون و پاشو از جات...منم سال اول که کنکور دادم خودمو تا یک هفته تو اتاقم حبس کردم و کارم گریه بود ولی بلند شدم از جام...تو هم بلند شو...مگه چند سالته؟بیشتر از سی چهل سال داری؟والا اون سن هم دیر نیست