2777
2789

هعیییییی دلم میخواد گریه کنم

من ک کنکور ندادم امسال ولی خب خیلی خوندم و سالای قبل شکست خوردم

الان هر سال قبولیا رو میبینم میزنم زیر گریه

کاش میشد مرد من ک دیگ ب زندگیم هیج امیدی ندارم هیچی 

ن باعث افتخار خودم شدم ن خانوادم

....

نتایج اومد 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میبینی استعدادش جای دیگس تو کنکور موفق نیست

کار دیگه کن نه حسرت خوردن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بیخیال

باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خودتو جمع کن ببینم😡😡😡😡

من پشت کنکور نشستم و سال دوم پرستاری قبول شدم...الانم دارم ماشین برا خودم میخرم افتخارش برای خودمو و خانوادامه...اینارو گفتم که پاشی از جات...اگرم بهانه ات سنت هست باید بگم من علاوه بر دو سال پشت کنکور موندن دو سال هم سرکار نرفتم ...پس بشینم بگم چهار سال عمرم گذشت و هیچی نشد و زانوی غم بغل بگیرم؟؟؟بشینی یه جا افسرده میشی...پاشو ورزش کن با برنامه شروع کن...من با تلاشم هم برای خودم هم خانواده ام هم جهیزیه ام خرید کردم...الانم ماشینم چند ماه دیگه به دستم میرسه...بلند شو از‌جات دختر 😡😡😡😡

بیخیال

اگر قرار بود بگی بیخیال که دختر خوب تاپیک نمیزدی!

حرفای منو بخون و پاشو از جات...منم سال اول که کنکور دادم خودمو تا یک هفته تو اتاقم حبس کردم و کارم گریه بود ولی بلند شدم از جام‌...تو هم بلند شو...مگه چند سالته؟بیشتر از سی چهل سال داری؟والا اون سن هم دیر نیست