2777
2789
عنوان

از خاطرات غش های الکی تون بگید😂

235 بازدید | 7 پست

مثلا شده الکی خودتون بزنید به غش وسط دعوا😂

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی بار با نامزدم دعوا کردم تازه نامزد کرده بودیم منم چون سابقه قلب درد دارم الکی دستمو گذاشتم رو قلبم ادا در اوردم انقد هول شد موز می‌چپوند تو دهنم ب خواهرم میگفت زود باش آب بیار😂 

اره 🤣🤣🤣از دهنم کف اینا خارج میکردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه طوری کف تولید میکردی؟😬

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

هوو.ن اب دهن رو‌ب شکل وحشتناکی میدادم بیرون 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂😐

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!