2777
2789

من این بازیگره رو دوست ندارم ولی خواهرش و خواهرزادشو دوست دارم چون خیلی بچه بامزه ایه ویدیوهاشو میدیدم تو اینستا وقتی خبرو دیدم ناراحت شدم از سرطان متنفرم، والدین بچه نگفته بودن ،مگزین های ترکیه گفتن که بچه شون سرطان داره ، مادر بچه هم گفته نمیخواستیم کسی بدونه ولی حالا که خبر پخش شده ، آره دخترم الان تحت درمانه و ما سعی میکنیم قوی باشیم

🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنشو دارن

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

آره ان شالا شفا پیدا کنه من داداش جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم ، میدونم الان خانوادش چی میکشن اولین باری که ما شنیدیم دنیامون خراب شد 

کاش این بچه شفاپیدا کنه 

🥀

هعی خدا ایشالا زود خوب شه  

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫

آره ماوی 

البته سرطان منشاء اصلیش ارثیه از مادربزرگش به ارث برده 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
آره ماوی  البته سرطان منشاء اصلیش ارثیه از مادربزرگش به ارث برده

مثلا اگه پدربزرگ سرطان خون داشته باشه و نوه سرطان تیروئید داشته باشه یعنی نوع سرطان ها فرق کنه، بازم ارثیه؟؟؟

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷