2777
2789
عنوان

واقعا دختری وجود داره واسه یه پسر پول خرج کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 37 پست
من بهش گفتم تو یکی رو پیدا کن خرجت کنه ، من خودم میرم برات خواستگاریش.

دیه هیج وقت این حرف رو نزن

همیشه خودت رو دست بالا بگیر و اجازه نده این حرفارو بزنه

بگو خونه رو بزن به نامم به عنوان مهریه بعد بفرما برو یکیو از همون هزارتا پیدا کن برات خرج کنه

از موضع بالا باهاش حرف ززن

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵😵 چجوری میتونن خب؟🤣😂 من واسه ۵۰۰ زورم گرفتع بود ازش گرفتم😐😑😬 بنظرت کار بدی ...

نمیدونم واقعااا😐😂

من دوستام برا ولنتاین برا دوس پسراشون زیاد خرج میکردن زوووورممم میگرف چه برسه که همیجوری خرج طرفو بدی😐😐😐

نه بابا تو که کارت درسته

اینا عجیبن😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این که شوهرم بی شعوره که شکی نیست.

من به شوهرم میگم ببین شوهر زهرا برای سالگرد ازدواجش براش طلا خریده ببین چقدر زنشو دوست داره تو هم هستی یاد بگیر شوهرم میگه الان چند روز دیگه تولد منه اول تو برام یه گردنبند طلا بخر  گفتم مگه تو زنی برات طلا بخرم ؟ میگه نه از اون گردنبندا که سر عقد خریدین برام که پسرا میندازن گردنشون که ما مجبور شدیم فروختیم ازونا برام بخر گفتم خجالت نمیکشی معمولا مردها برای زنها طلا میخرن کی رو دیدی که زنش براش طلا خریده ؟(منظورم دور و بری های خودمون بود ) میگه خوب تو اولیش باش دوست داشتنتو ثابت کن مرد اینقدر پر رو دیده بودین؟؟

من ندیدم شنیدم  حتما دارن که به پسره هم میدن

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
چی میدن خواهر؟🤣🤣🤣🤣

پول دیگه 😂😂

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم