2777
2789
عنوان

واقعا دختری وجود داره واسه یه پسر پول خرج کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به پسره گفت اگه راست میگه عکس خودش و دختره رو بفرسته ، پسره خیلی زشته ، دختره هم قشنگ بود ، آخه چرا باید هر ماه واسه این پسر پول بفرسته ؟😯

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
خب هست پسر هم هست واسع دوس دخترش میلیونی خرج میکنه بع شوهرت بگو نکن بعد ازدواج بفکر دوس دختری

در این که شوهرم بی شعوره که شکی نیست.

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 

بله یه دوست احمق دارم که برا پسره گوشی گرفت باندگرفت موتور گرفت وقتی سرباز بود ماه به ماه شامپو و لباس زیر و صابون و …. میگرفت پست میکرد براش …. و کلا بگم حماقتی نموند نکرد اخرشم پسره ولش کرد رف با یه دختر دیگه و‌یه روز سر همون دختر جدیده گرفت این دوست احمق منو تو خیابون زد 

و شاید باورت نشه اما دو هفته پیش فهمیدم دوباره پسره برگشته بهش و این احمقم دوباره باهاشه و داره خرجش میکنه 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
یه مورد دیدم نه درحد ماشین خریدن😐😂ولی خرج میکنه برا طرف بهش پول میده پس نمیگیره و.... 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵😵

چجوری میتونن خب؟🤣😂

من واسه ۵۰۰ زورم گرفتع بود ازش گرفتم😐😑😬

بنظرت کار بدی کردم؟

بله دوتا دخترای پسرخالم خرجای میلیونی برای دوست پسرشون کرده بودن ولی بگیر نبودن و خیلی ناجور اینارو دور زدن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بله یه دوست احمق دارم که برا پسره گوشی گرفت باندگرفت موتور گرفت وقتی سرباز بود ماه به ماه شامپو ...

چرا من این دخترها رو نمی فهمم ؟ چرا اعصابم از دست این دخترها اینقدر خرده ؟!!!😡

وجود که دار به شدت و در آخر دخترها چوب حماقتشون رو خوردن ولی تو پیش شوهرت اصلا قبول نکن و در جواب ای ...

من بهش گفتم تو یکی رو پیدا کن خرجت کنه ، من خودم میرم برات خواستگاریش.

دوست دختر پسر دیدم که دختره برا پسره خرج میکنه

ولی خوب در اصلش اینجوریه که پسر باید خرج کنه

مخصوصا ازدواج هزینه ها با مرده حالا اگ زن هم

کار میکنه و تو زندگی خرج میکنه به مردش کمک میکنه

خوبه ، دمش گرم ولی وظیفش نیست 

چرا من این دخترها رو نمی فهمم ؟ چرا اعصابم از دست این دخترها اینقدر خرده ؟!!!😡

منم نمیفهمم و کلا باهاش قط ارتباط کردم اما خبرش هنو از دوستای مشترکمون بهم میرسه واقعااااااا اعصابم خورد میشه از کاراش یه احمق به تمام معناست 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 

به شانسم هست!

یه دوستی دارم دوست پسرش تا الان ۳۰ میلونم براش خرج کرده! :/ همه چی براش میگیره هر وقت پول بخواد براش میزنه

اون وقت هر کی میاد سمت من میخواد ازم بکشه نمیدونم چراااااااا شانس ندارم کلااا