مستاجر امد خونه رو ببینه یک بارم دیشب امده بود امروزامد عکس بگیره بعد سه تا پسر جوون بودن منم یکم معطل کردم برن نرفتن رفتم در باز کردم یکیشون عکس گرفت رفتن حالا موندم چجوری بگم مطمئنم شوهرم میگه چرا راهشون دادی اگه بلایی سرت میوردن چرا خبر ندادی بمن و ایناتااا
من مامور آب وبرق زنگ خونه رو بزنه کسی تو ساختمون نباشه ده بارم زنگ بزنه باز نمیکنم
خیلی جرات کردی رودرواسی که نداری بگو الان نمیزارم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق با همسرته من اگه اینکارو میکردم همسرم قطعا ریز ریزم میکرد.با هیچ حرفی هم راضی نمیشد و کوتاه نمیومد.اگه میتونی نگو اما اگه احتمال میدی بعدا گندش در بیاد بگو زنم همراهشون بوده یا گفتم همسایه هم اومده پیشم بعد اونا اومدن
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم😂😂تا همسایه نباشه باز نمیکنم.ی بچه کوچیک دستمه فقط بخاطر اون میترسم وقتی تنها بودم عین خیالمم ن ...
چند سال پیش یه خانم رفته جلودر مامور مثلا آب اومده کنتور بنویسه
نگو دزد بوده هولش داده هرچی النگو تو دستش بوده درآورده ورفته حالا خدا میدونه به آبروش هم کار داشته یانه
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پس بگو مامانم اینجا بوده اومدن.با مامانت هم هماهنگ کن.یا بگو خانوم همسایه رو صدا زدم اومده.یا نگو ۳ تا مرد بودن بگو زن و شوهر بودن
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اره میگم همسایه بوده نمیشه گف زن همراشون بوده چون که مال اینجا نبودن و خانومش همراش نبود خودشون تنها ...
با همسایتون هماهنگ کن که لو نری.دیگه خودت بسنج ببین چی بگی بهتره.