2777
2789
عنوان

مراعات شوهرکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 48 پست
به نظرم این ضرب المثل باروش حضرت فاطمه هم خوانی نداره که میگفت یکبارنشد فاطمه ازمن چیزی که توانایی ت ...

ببین نمیدونم‌درسته این حرفو بزنم یا نه ولی واقعاً به چشم دیدم زنی که خرج نداره ارج نداره 

اگ بخوای از حضرت فاطمه پیروی کنی بله ، ولی واقعا حضرت علی هم براش بهترین شوهر بوده 

تو خونه ی شمر مثل حضرت فاطمه بودن سخته .

من بسیار راه اومدم بسیار بساز بودم و هستم من تازه کل حقوقمو هم می دادم الان که دیگه پول نمی‌دم دریغ ...

نمی تونم درک کنم واقعا داره ونمیده؟ حرف حسابش چیه.پس این مردایی که من میبینم دوروبرم چی اندکه برده زناشونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا .همه ی زندگی آدم توتاپیکاش نیست البته

من رشته ای که خوندم خیلی پول سازه ولی چون بچه دلرم حوصله ندارم سر کلر برم شوهرم هی گیر  میداد برو سر کار گفتم وظیفه خودت هست کاری به کار من نداشته باش درم بیارم به تو نمیدم پولمو پول اونم کامل بر میدارم برای خودم 

اوایل نمی داد به زور می گیرم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
به نظرم این ضرب المثل باروش حضرت فاطمه هم خوانی نداره که میگفت یکبارنشد فاطمه ازمن چیزی که توانایی ت ...

حضرت فاطمه هم خواسته داشتن مثلاحضرت علی زره جنگیشونه که جزلازم های اون زمان بودفروختن جهازخزریدن وعروسی گرفتن درثانی حضرت علی ثروتمندبودن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمی تونم درک کنم واقعا داره ونمیده؟ حرف حسابش چیه.پس این مردایی که من میبینم دوروبرم چی اندکه برده ز ...

بله شده ازش خواستم یه رنگ مو برام بخره آنقدر توی پیام فحشم داده که نگو حالا گفتم پولشو خودم میدم آخرشم نخرید

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
ببین نمیدونم‌درسته این حرفو بزنم یا نه ولی واقعاً به چشم دیدم زنی که خرج نداره ارج نداره اگ بخوای از ...

ببین درسته آدمت باید آدم باشه ولی آدما رفتاراشون روهم اثرمیزاره وقتی نساز وچموش باشی طرف مقابلم لجباز وبدجنس میشه زندگی که توش تویی ومنی بیاد دیگه زندگی نمیشه گذشت که نباشه زندگی تلخه

حضرت فاطمه هم خواسته داشتن مثلاحضرت علی زره جنگیشونه که جزلازم های اون زمان بودفروختن جهازخزریدن وعر ...

خب باهاش ضروریات زندگی روخریدن.هوسی نبوده حضرت فاطمه.حتی پیرهن عروسیشم بخشیدبه فقیر

ببین درسته آدمت باید آدم باشه ولی آدما رفتاراشون روهم اثرمیزاره وقتی نساز وچموش باشی طرف مقابلم لجبا ...

خواهر خود من بدون طلا هیچی خانواده پسر ندادن ، نصف پول عروسیو بابام داد و رفتن خونه بابام نشستن و خانواده داماد و خود داماد با این وضعیت از ما طلبکار هم بودن! که چرا بیشتر کمک نمیکنید ! و اخر سر هم عروسی رو خراب کردن 

حالا با این وضعیت به نظر شما میشه اعتماد کرد؟ 

من رشته ای که خوندم خیلی پول سازه ولی چون بچه دلرم حوصله ندارم سر کلر برم شوهرم هی گیر میداد برو سر ...

خوب میکنی واقعا وظیفه زن نبایدبشه کارکردن منم شوهرم همیشه میگه کارمن که گرفت تونخواستی نرو.ولی بازم دلم نمیاداحتمالا که ول کنم چون شوهرمم پزموقعیتم براش مهمه شایدبیشتراز پول

خواهر خود من بدون طلا هیچی خانواده پسر ندادن ، نصف پول عروسیو بابام داد و رفتن خونه بابام نشستن و خا ...

خانواده طرف که معمولا گندمیزنند ولی خود طرفت بایدببینی چقدرشعورداره نمک به حروم هست یانه

خانواده طرف که معمولا گندمیزنند ولی خود طرفت بایدببینی چقدرشعورداره نمک به حروم هست یانه

والا شوهرشم طرف خانوادشه همش به خواهرم میگه حتما برای تو ارزشی قائل نیستن که بیشتر بهمون پول نمیدن

والا شوهرشم طرف خانوادشه همش به خواهرم میگه حتما برای تو ارزشی قائل نیستن که بیشتر بهمون پول نمیدن

خب اینجاکوتاهی ازخواهرته که شلوارشوهرشونمیکشه روسرش.آدم یه وقتی سازگاری هم که میکنه باید طرفشو آگاه کنه که دارم میسازم باهات نه اینکه حقم همین هست

اینم درنظربگیر۴تابچه قدونیمقدداشتن وقدیم هم کارخونه به این راحتی نبود گندمم خودشون آسیاب میکردن تایه ...

اینم در نظر بگیر حضرت فاطمه(س) یک در میون کار میکردن

کار خونه الانم کم از کار بیرون نداره، همونطور که مشاغل بیرون از خانه اقایون خیلی راحتتر شده

😁🫤 نمیدونم چ اصراری دارید بگید عه وا شوهرم اذیت نشه، اتفاقا باید به اندازه خرج کرد اما نه که قناعت کرد و هیچی نخواست. همه چیز به جاش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خب اینجاکوتاهی ازخواهرته که شلوارشوهرشونمیکشه روسرش.آدم یه وقتی سازگاری هم که میکنه باید طرفشو آگاه ...

خداروشکر ک شوهرای اطراف شما رو میشه شلوارشون رو کشید سرشون

طرفای ما قلدرن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب