2777
2789
عنوان

دوستان گل میشه نظرتون راجب جاست فرند بگید!؟🖇❤

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 72 پست

جاست فرند بی معناس چون بعد یه مدت یکیشون حس پیدا میکنه حالا یا مخفی میکنه و به زور ادامه میده  یا ابراز میکنه و دوستیشون به فنا میره.

اینو من نمیگم استیو هاروی میگه

خانواده من ک مشگل ندارن البته الا شوهر دارم  ولی من ی رفیق پسر ۵ سال یا۶ سال داشتم واقعا رفیق ...

چ خوب 🌹

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم الان ۳ ساله همینطوری دوستم ک شما گفتی طرف زن داره بچش هم داره ب دنیا میاد زنش و خانوادش هم م ...

همسرشون میدونن باهم دوستید!؟ 

یا صرفا شما رو میشناسن؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
بله درسته  اما خیلییی از خانواده های ایرانی مشکل دارن با این قضیه

خیلی ها مشکل دارن خیلی ها هم مشکل ندارن

در کل مشکل هم داشته باشن اگر کسی بخواد با کسی دوست بشه میشه جلوی کسی رو که نمیشه گرفت کسی که بخواد کاری رو بکنه میکنه

چون اخرش گند میزنن 😆😆البته من خودم مشکلی ندارم اما تو ایران جا نیفتاده و مردای ایرانی جون به جونشو ...

فرهنگ سازی نشده متاسفانه 

گفتم نرو حالا دل منو نشکن🌚💔گفتم دلت اگه تنگ شد ب فکرم برگرد🖤🥀گفتی نکن با گریه هات کارو سختتر 🤞🏻گفتم کجا پیدا میکنی مث من احمق؟🖇🌚گفتی ببخش منو اگ الان سردم🚬اگ نمیزنه واسه تو دیگ من قلبم ❇💤گفتم نمیشع بکنی اروم ترکم؟🎶گفتی فراموشم کن همش ی لحظه س🤘🏻گفتم اگ بکنه حالمو بدتر 🖇🖤گفتی مهم نی من دیگ فراموشت کردم 🖖🏻💔گفتم چطور ب خاطره ها بخندم؟😄گفتی حق نداری بزنی حتی ی لبخند🚬گفتم چکار کردم دل تورو زد؟🖐🖤گفتی زندگی اینه جدایی هم رسمشه⛓گفتم لااقل وانمود کن سختته🦋🕯گفتی اینقد گریه کن تا چشات دیگه خسته شه :)🥀   https://abzarek.ir/service-p/msg/811678 لینک ناشناسمه اگ دوس داشتی میتونی پیام بدی حتما میخونم ❤🌱تو تاپیکای چالش و سرگرمی و فان تگم کنین مرسی🙃💫
من خودم الان ۳ ساله همینطوری دوستم ک شما گفتی طرف زن داره بچش هم داره ب دنیا میاد زنش و خانوادش هم م ...

چ عالی 

پایدار🌹

بعضی دخترا جنبه ندارن اون یکم محبت کنه فک میکنن قصد ازدواج داره

حق با شماست اما همه رو ک نمیشه ب ی چشم نگا کرد 

نه مجردم

منم همون رفیق پسرم شوهرم داشتم باهاش ح میزدم اونم ازدواج کرد باهم ح میزدیم ک‌من خطمو کلا عوض کردم

شدم اون ادمی که اگه یه روزم نباشم همه میگن اگه مرد راحت شد 🥀
حق با شماست اما همه رو ک نمیشه ب ی چشم نگا کرد 

اگه واقعا میخواین جواب این سوالو پیدا کنین مقاله نوش دارو رو بخونین

‌قطره، دلش دریا می‌خواست. خیلی وقت بود که به خدا گفته‌بود.هر بار خدا می‌گفت «از قطره تا دریا راهی‌ست طولانی. راهی از رنج و عشق و صبوری. هر قطره را لیاقت دریا شدن نیست.»قطرہ عبور کرد و گذشت. قطره پشت سر گذاشت. قطره ایستاد و منجمد شد. قطره روان شد و راه افتاد. قطره از دست داد و به آسمان رفت. و هر بار، چیزی از رنج و عشق و صبوری آموخت.تا روزی که خدا گفت «امروز، روز توست! روز دریا شدن.» خدا قطره را به دریا رساند. قطره طعم دریا را چشید. طعم دریا شدن را. اما...روزی قطره به خدا گفت «از دریا بزرگ‌تر، آری از دریا بزرگ‌تر هم هست؟» خدا گفت «هست.»قطره گفت «پس من آن را می‌خواهم. بزرگ‌ترین را. بی‌نهایت را.»‌خدا قطره را برداشت و در قلب آدم گذاشت و گفت: «اینجا بی‌نهایت است.»آدم عاشق بود. دنبال کلمه ای می‌گشت تا عشق را توی آن بریزد. اما هیچ کلمه‌ای توان سنگینی عشق را نداشت. آدم همه‌ی عشقش را توی یک قطره ریخت. قطره از قلب عاشق عبور کرد. و وقتی که قطره از چشم عاشق چکید، خدا گفت «حالا تو بی‌نهایتی، زیرا که عکس من در اشک عاشق است :)