2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها مشکلم بیکاری نبود.... دست ب زن داشت...خبر چین بود... تهمت میزد...‌ شکاک بود... و مهم ترینش دوسم نداشت!

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من ۲۰ عقد کردم

۲۲ جدا شدم

فقط بخاطر بی پولی بی کاری بی مسولیتی

بی نهایت عاشقش بودم 

و الان خوشحال ترینم و بنظرم بهترین انتخاب زندگیم جدای بود

۱۲ سال میگذره و هنوزز حاضر نشدم تا یکی همه چیش اوکی نباشه ازدواج کنم

عزیزم کاش بشه یه شغل پیدا کنی اخه با طلاق که وضع مالیت بهتر نمیشه این ادم که بیکار و بی پوله مهریه نداره بده البته اگر اخلاقش خوبه اگر تنبل و بی ادب و معتاد و خائن و شکاکه قبل اینا باید جدا میشدی اما اگر نیست و تلاششو میکنه گناه داره خوب 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
عزیزم کاش بشه یه شغل پیدا کنی اخه با طلاق که وضع مالیت بهتر نمیشه این ادم که بیکار و بی پوله مهریه ن ...

هم بیکاره هم همراه نیست خیلی داغونم خیلی تلاش کردم اما نمیشه

عزیزم کاش بشه یه شغل پیدا کنی اخه با طلاق که وضع مالیت بهتر نمیشه این ادم که بیکار و بی پوله مهریه ن ...

آخه چ شغلی تو این وضعیت بخدا خیلی تلاش میکنم اما نمیتونم نمیشه 

مافقط مشکلمون بیکاری و بی پولی

میشه باهم همکاری کنید بسازید من با تمام مشکلاتش ۷ سال زندگی کردم الان بعد ۱ سال و نیم قهر تازه مراحل اول طلاقم...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!