2777
2789
عنوان

اتاق 6تخته ی خوابگاه اتفاق عجیب

1015 بازدید | 24 پست

تنها خوابگاهی هست که گیر اوردم  خودم تک فرزندم عادت ندارم به شلوغی  و تو شهر غریب تنها تجربتونو میگین اگه مشابه داشتین؟!می ترسم حوصله ی ادمارو ندارم

بستگی داره هم اتاقیات کی باشن...

منم چند ترم بودم ۶ تخته گاهی خوب گاهی فوق العاده بد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خاصی نمیخواد پیش بیاد 

خودت میتونی این دوران رو به بهترین ها تبدیل کنی 

با هم اتاق هات اشنا میشی 

90 درصد مواقع چند نفری با هم دوست میشن و دو نفر تک میمونن چون هم فاز نیستن 

به دید دوست بهشون نگاه کن 

ووو درمورد دختر و پسر و کلا حاشیه های دانشگاه به کسی که اعتماد نداری،نگو

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

خب مگه نتایج امد؟؟؟

چجوری خابگا پیدا کردی

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    

فقط تا میتونی از این دوران نهایت استفاده رو ببر خیلی دوران خوبیه همین

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

عادت می کنی

یادمه منم همین جور بودم ولی عادت کردم

فقط از اولش کارهای مشترک خوابگاه مثل تمیز کردن و ... تقسیم بندی کنید و قانون بذارید تا باعث دلخوری نشه

و این که اگه به وسایلت حساس هستی از اولش به هم اتاقیات بگو تا بی اجازه ازشون استفاده نکنن

خیلی ها تو خوابگاه درکی از وسیله شخصی ندارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

تنها توصیه من اینه اگ دیدی کسی داره پرو بازی در میاره حق خوری می‌کنه اصلا اصلا بهش رو ندعععع از همون اول وگرنه آدمایی ک به اخلاق خودت نزدیک باشند خیلی خوش میگذره خابگا منتظرم زودی مهر بیاد برم خابگا🥲

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻