2777
2789
عنوان

عمل لوزه

63 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، دخترم ۱۲ سالشه ۳هفته هست عمل لوزه انجام داده خیلی خوب شده ولی دو تا مشکل بهش اضافه  شده، یکی این که تو بینی حرف می زنه، دوم این که آب و مایعات می خوره از بینی میاد بیرون.

کسی بوده که این مشکل را داشته باشه؟

آیا خوب میشه؟

به دکترش بگید 

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

سلام عزیزم

تو یک ماه اول تو دماغی حرف زدنشون طبیعیه.

برادرزاده ی خودم همینطوری بود بعدش صداش مثل قبل برگشت

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من لوزه هام عفونت کرده خواب و خوراک حروم شده برام 😭💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

مگه هنوز این عمل رو انجام میدن.۲۰ ۳۰ سال پیش کلاهبرداری بزرگ دکترا بود همه بچه ها رو عمل میکردن

الان دوستم که لوزه‌ شو عمل نکرده هرموقع یکم هوا سرد میشه فوری لوزه‌هاش‌‌ باد میکنه و درد میکشه‌‌

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

مگه هنوز این عمل رو انجام میدن.۲۰ ۳۰ سال پیش کلاهبرداری بزرگ دکترا بود همه بچه ها رو عمل میکردن

اره بعضی ها مجبورن ، به خصوص اگه لوزه سوم باشه.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

آره  عزیزم هنوز این  عمل هست ،دختر خودم از مادر زادی داشت ، تو خواب خیلی بد نفس می کشید ، و زود به زود سرما می خورد  و دیر خوب میشد...اصلا این آخریا که غذا خوردنش هم سخت شده بود چون لوزه خاش حسابی ورم داشت