الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها منم 50روز عقب انداخته بودم و بازهم بی بی چک منفی بود ... آزمایش خون هم منفی بود... اما باردار بودم... دکترم گفت بعضیا اینجورین فقط به سونو اعتماد کنید...
آرزو جان انشاالله که بارداری . آخه منم سر پسرم بتام خیلی پایین بود میگفتن احتمالا خارج رحمیه ولی من توکل کردم به خدا خودشم بچمو سر جای خودش سالم نگه داشت نگران نباش بسپار دست خودش
ساحل جان راستی من آمپول هم زدم... بعدش وقتی رفتم سونو دکتر گفت همون آمپول بچه را نگه داشته... اینطور که میگفت اگر یه تعداد روز خاصی از بوجود اومدن جنین گذشته باشه محکمش میکنه!!
سلام منم این ماه 10 12 روز عقب انداختم بی بی چک گذاشتم دو سه بار منفی بود . البته قرص می خوردم بازم شک کردم چرا نمیشم دیگه می خواستم امروز صبح برم آز بدم برای اطمینان بیشتر که شب 13 پری شدم . حالا هم دارم میمیرمممممم از کمر دردد
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست